Maak een afspraak: 088 - 500 2000

Expertise in alle cardiologische aandoeningen

Iedereen is welkom en wij behandelen alle hart- en vaatziekten

Wij behandelen de cardiologie in de ruimste zin van het woord. Onze cardiologen zijn gespecialiseerd in alle hart- en vaatziekten. Van eenvoudige hartklachten tot zeer complexe cardiologie. Wij hebben speciale aandacht voor het vrouwenhart (Vrouw & Cardiologie). Er is immers verschil tussen mannen en vrouwen op het gebied van hartaandoeningen. Ook is bij ons alle kennis aanwezig op het gebied van typisch mannelijke problemen (Man & Cardiologie). Naast vrouwencardiologie en mannencardiologie bieden wij unieke expertise-spreekuren aan op het gebied van erfelijke hartziekten (cardiogenetica), sportcardiologie, pijn-op-de-borst (angina pectoris), hartfalen, pacemakers, hartkleppen, hartritmestoornissen en ouderengeneeskunde (ouderencardiologie). Niet alleen zijn wij sterk in het opsporen, aantonen en behandelen van hart- en vaatziekten, wij zijn ook gericht op preventie en leefstijl-interventie: Naast bovenstaande zorgverzekerde cardiologie bieden wij, buiten het Nederlandse zorgsysteem om, ook nog vrije toegang tot preventieve screening.

Aandachtsgebieden

De cardiologen van HartKliniek hebben verschillende aandachtsgebieden en bestrijken daarmee het gehele vakgebied van de hart- en vaatziekten:

  • Algemene cardiologie
  • Beeldvorming
  • Pacemaker en ritme-cardiologie
  • Genetische cardiologie
  • Sportcardiologie
  • Vrouwencardiologie
  • Preventieve cardiologie en risicofactoren.

Deskundigheid, expertise en ervaring

Alles is in eigen huis aanwezig en zo nodig vindt ruggespraak plaats met tertiaire topspecialisten.

Veel hartpatiënten doen in HartKliniek een second opinion

Hartpatiënten die onder behandeling staan van ziekenhuiscardiologen uit heel Nederland komen naar HartKliniek voor een gedegen second opinion en advies. Ook stappen veel poliklinische patiënten helemaal over van het ziekenhuis naar ons. Tijdens het second opinion traject wordt uw bestaande medisch dossier diepgaand herbeoordeeld. De cardioloog van HartKliniek gebruikt hiervoor alle eerdere medische informatie (en kan zo nodig ook extra informatie opvragen uit de Nederlandse ziekenhuizen waar u bent geweest). Daarnaast wordt zo nodig een inspanningstest en/of echo direct overgedaan (of voor het eerst gemaakt). U krijgt direct antwoord op al uw vragen.

Modernste medische onderzoekstechnieken

Om uw hartklachten en mogelijke aandoeningen te onderzoeken, maakt HartKliniek gebruik van de meest geavanceerde en nieuwste medische apparatuur om een snelle en nauwkeurige diagnose te stellen.