Nascholing cardiologie-onderwijs

De cardiologen van HartKliniek Nederland organiseren regelmatig gratis nascholingen voor huisartsen onder de naam “EerstelijnsCardiologie Onderwijs (ECO)”. Altijd in kleinschalige setting en in een vestiging van HartKliniek. Deze nascholingen zijn opgezet met de bedoeling de eerste lijn te versterken en richten zich op geïntegreerde cardiologiezorg en eerstelijnsdiagnostiek. Ook verzorgen wij gratis BLS-reanimatietraining voor u, uw praktijkondersteuners en doktersassistenten. De nascholingen vinden altijd plaats op dinsdagavonden van 18:00 - 20:00 uur.

Nascholingsaanbod 2018

Binnenkort vindt u hier de agenda voor 2018 (inschrijven) en kunt u zich inschrijven. Bij iedere nascholing is er de mogelijkheid eigen casuïstiek in te brengen en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Onafhankelijk

De ECO's zijn onafhankelijk (zonder sponsoring, reclame en/of inmenging) van farmaceutische industrie of andere industrie.

Geen kosten

Aan deze ECO nascholingsavonden zijn voor huisartsen geen kosten verbonden.

Accreditatie

Accreditatie voor ECO nascholingen is verleend of is in aanvraag.

Inschrijving ECO nascholing

Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging van uw inschrijving. De nascholingen hebben een maximum (20) aantal deelnemers. Is het maximum aantal deelnemers bereikt, dan ontvangt u van ons bericht dat u bent geplaatst voor het eerstvolgende ECO met betrekking tot hetzelfde onderwerp. U ontvangt daarbij een nieuwe datum.