088 - 500 2000

Nascholing cardiologie-onderwijs

De cardiologen van HartKliniek organiseren regelmatig gratis nascholingen voor huisartsen onder de naam “EerstelijnsCardiologie Onderwijs (ECO)”. Altijd in kleinschalige setting en in een vestiging van HartKliniek. De bedoeling is om elkaar te versterken met geïntegreerde cardiologiezorg en eerstelijnsdiagnostiek. Ook verzorgen wij gratis BLS-reanimatietraining voor u, uw praktijkondersteuners en doktersassistenten. De nascholingen vinden op verschillende data plaats in onze vestigingen van 18:00 – 20:00 uur. Voorzien wordt in een eenvoudige maaltijd. Bij iedere nascholing is er de mogelijkheid eigen casuïstiek in te brengen en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanvraag ECO Nascholing

De nascholingen worden alleen op aanvraag gegeven voor groepen. Minimaal 10 deelnemers, maximaal 20 deelnemers. Wilt u een nascholingsavond voor uw praktijk organiseren? Neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gelieve daarbij het volgende te vermelden:

  • het aantal deelnemers + beroep (huisarts, doktersassistente of POH)
  • de betreffende AGB code(s)
  • de voorkeursdatum
  • de gewenste nascholing (ECG lezen of AED/BLS)
  • uw telefoonnummer voor verdere afstemming

Na ontvangst van de informatie zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

Onafhankelijkheid en accreditatie

Alle ECO’s zijn volledig onafhankelijk van farmaceutische industrie of andere commerciële partijen en zijn zonder sponsoring, reclame en/of inmenging. Accreditatie voor alle ECO-nascholingen is aangevraagd en goedgekeurd. Voor het reanimatie-onderwijs bedraagt de accreditatie 3 punten, voor de ECG-cursus 4 punten.

Gratis voor huisartsen

Onze ECO’s zijn toegankelijk voor u en al uw praktijk-medewerkers. Alle nascholingen zijn zonder kosten (gratis) met als enige uitzondering reanimatie-onderwijs aan niet-huisartsen. Voor BLS-training wordt aan niet-huisartsen, per deelnemer, een kleine bedrage gevraagd van 30,- euro ter plekke cash af te rekenen.