Maak een afspraak: 088 - 500 2000

Met en zonder verwijzing naar HartKliniek

Geen eigen bijdrage als u met verwijzing komt (alleen uw eigen risico wordt verrekend

Met een verwijsbrief van uw (huis)arts hoeft u bij ons niets bij te betalen. Hoe u ook zorgverzekerd bent. Of u nu de meest goedkope budgetpolis heeft of de duurste restitutie-verzekering. Alle zorgverzekeraars vergoeden HartKliniek. HartKliniek vraagt u geen eigen bijdrage en maakt alleen, net zoals na ieder ziekenhuisbezoek, aanspraak op uw eigen risico (indien hiervan nog sprake is). Lees hierover meer.

Let op misleiding: Vergelijkingssites met een commercieel belang (zoals Independer) melden dat sommige verzekeraars geen vergoeding zouden geven aan HartKliniek. Dit is niet juist. Alle zorgverzekeraars vergoeden de kosten in HartKliniek. Soms doen zij dat voor 100%, soms voor 60%. Voor u maakt de hoogte van de door uw zorgverzekeraar uitgekeerde vergoeding echter niets uit. Wij verrekenen met u immers alleen uw eigen risico en dan alleen nog indien dit niet al is verbruikt.  

Wilt u zonder huisartsverwijzing komen? Dat kan, u betaalt zelf alle kosten


Iedereen is vrij om op eigen initiatief (zonder medische verwijzing) een bepaalde specialist of instelling te raadplegen. De kosten zijn in dat geval dan wel voor uzelf. Omgekeerd wordt uw eigen risico (minimaal 385,- euro) niet aangesproken. HartKliniek accepteert in alle vestigen patiënten en cliënten zonder verwijzing. Iedereen die een cardiologische check-up of een extra-controle van de cardioloog wil hebben, kan hiervan gebruik maken. Ook mensen die niet verzekerd zijn kunnen op deze manier toch cardiologische zorg afnemen.

Welke artsen kunnen verwijzen naar HartKliniek?

 

  • Uw huisarts
  • De bedrijfsarts van uw werkgever
  • Uw medisch specialist (van een ziekenhuis)

Neem uw verwijsbrief mee naar de 1e afspraak in HartKliniek. Uw verwijsbrief wordt door ons gescand en bewaard. Veel artsen verwijzen tegenwoordig vaak elektronisch, uw verwijsbrief is dan al digitaal aanwezig in HartKliniek. Heeft u geen verwijzing, dan betaalt u onze rekening zelf.