Bel vandaag, kom vandaag, krijg direct uitslag

HartKliniek heeft géén wachtlijst, u kunt direct terecht of op een datum naar keuze.

HartKliniek heeft géén wachtlijst. Iedereen kan direct terecht met of zonder verwijzing. Eenmaal in HartKliniek wordt alles altijd direct gedaan, het eerste contact met de cardioloog, alle onderzoeken en daarna ook direct de uitslagbespreking met de cardioloog; snel, efficiënt en vertrouwd.

De wachttijd kan per arts variëren

De wachttijd kan iets langer zijn omdat je een voorkeur hebt voor een bepaalde arts. Een afspraak bij cardioloog Menno Baars, onlangs gekozen tot best gewaardeerde cardioloog van Nederland op Zorgkaart (-> beste cardioloog Zorgkaart Nederland), betekent vaak dat u niet altijd direct terecht kunt. Veel mensen willen graag op het spreekuur van dokter Baars komen. Maar er kan ook gekozen worden voor een afspraak bij een van onze andere cardiologen. Iedere arts werkt in HartKliniek volgens hetzelfde persoonlijke protocol van Menno Baars. Kiest u voor een andere cardioloog, dan kunt u meestal al wel dezelfde dag of op een dag naar uw keuze terecht. Soms worden patiënten met voorrang ingepland. Indien uw huisarts vindt dat er urgentie bestaat, treffen wij maatregelen om u extra tussen door te plaatsen.

Wat zijn wachttijden

Bij elk ziekenhuis gelden wachttijden, maar deze verschillen per ziekenhuis. Alle ziekenhuizen gebruiken dezelfde definities. Zo kunnen patiënten de wachttijden in de verschillende ziekenhuizen goed met elkaar vergelijken. Het gaat dan om het aantal weken tussen het moment dat u een afspraak maakt voor een poli cardiologie tot op het moment dat u daar terecht kunt.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken. Neem dan contact op met onze dokterassistente onder telefoonnummer 088 - 500 2000, maandag t/m vrijdag (van 8.30 tot 17.00uur) of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..