Beter worden door kennis en expertise

Beter worden in uw werk, de laatste ontwikkelingen bijhouden of persoonlijke vaardigheden aanleren die uw werk prettiger maken. Het kan allemaal bij de HartKliniek Academy. Wij stimuleren gemotiveerde medewerkers in hun hoffelijke, gastvrije, compassievolle en patiëntgerichte houding. Wij zijn daarnaast het wetenschappelijk kennis- en expertisecentrum van HartKliniek Nederland. Onze medewerkers kennen de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en welzijn.

 

HartKliniek Academy

De HartKliniek Academy is ons opleidingscentrum voor zorgprofessionals. De HartKliniek Academy is gespecialiseerd in het ontwikkelen van zorg-inzicht en het geven van onderwijs en trainingen.

  

Ons onderwijs wordt verzorgd door onze eigen zorgprofessionals die een gedegen inhoudelijke en didactische kennis hebben samen met actuele ervaring in de praktijk. Dit garandeert hoogstaande kwaliteit. Wij verzorgen op aanvraag onder meer EHBO-cursussen en reanimatielessen specifiek voor onze huidige en toekomstige medewerkers, maar ook voor onze collega's in huisartspraktijken. Ook met vragen waarin wij nog niet voorzien, kunt u bij ons terecht. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.