088 - 500 2000

Bel vandaag, kom vandaag, krijg direct uitslag

HartKliniek heeft een korte wachtlijst. Iedereen kan snel terecht met of zonder verwijzing. Eenmaal in HartKliniek wordt alles altijd direct gedaan, het eerste contact met de cardioloog, alle onderzoeken en daarna ook direct de uitslagbespreking met de cardioloog; snel, efficiënt en vertrouwd. 

De wachttijd kan per arts variëren

De wachttijd kan iets langer zijn als u een voorkeur heeft voor een bepaalde arts. Een afspraak bij cardioloog Menno Baars betekent vaak dat u niet altijd direct terecht kunt. Veel mensen willen graag op het spreekuur van dokter Baars komen. Maar er kan ook gekozen worden voor een afspraak bij een van onze andere cardiologen. Iedere arts werkt in HartKliniek volgens hetzelfde persoonlijke protocol. Kiest u voor een andere cardioloog, dan kunt u meestal al wel dezelfde dag of op een dag naar uw keuze terecht. Soms worden patiënten met voorrang ingepland. Indien uw huisarts vindt dat er urgentie bestaat, treffen wij maatregelen om u extra tussen door te plaatsen.

Wat zijn wachttijden

Bij elk ziekenhuis gelden wachttijden, maar deze verschillen per ziekenhuis. Alle ziekenhuizen gebruiken dezelfde definities. Zo kunnen patiënten de wachttijden in de verschillende ziekenhuizen goed met elkaar vergelijken. Het gaat dan om het aantal weken tussen het moment dat u een afspraak maakt voor een poli cardiologie tot op het moment dat u daar terecht kunt.