Openingstijden alle HartKlinieken

Cardiologie-poli zeven dagen per week

De meeste vestigingen van HartKliniek Nederland zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur, met uitzondering van nationale feestdagen. Op afspraak kunt u in enkele hartklinieken ook terecht op zaterdagen en zondagen en op doordeweekse avonden. 

Acute gevallen

HartKliniek beschikt niet over een acute opvang. Bij acute hartproblemen dient u in alle gevallen direct contact op te nemen met de ambulancedienst (telefoon 112). Houdt uw kopie "medische brief" die wij u hebben verzonden bij de hand. Hierin kan belangrijke informatie staan voor de spoedhulpverlener. Daarnaast hebben wij enkele van onze chronische hartpatiënten een speciaal medisch paspoort meegegeven. Indien u beschikt over dit paspoort, houdt u dit ook bij de hand.

Bereikbaarheid in spoedsituaties voor intercollegiaal overleg

Voor overleg bij acute problemen met andere behandelend artsen (huisartsen, dienstdoende cardiologen etc) is HartKliniek 24 uur/dag, 7 dagen/week bereikbaar. Onze dienstdoende HartKliniek cardioloog verleent in spoedsituaties toegang tot relevante medische informatie uit uw digitale dossier indien u, als patiënt, daarvoor toestemming geeft. Vanwege de poortwachtersfunctie en het belang van de kwaliteit en continuïteit van zorg kan doorgaans in spoedsituaties uw toestemming ook worden verondersteld. Behandelend spoedartsen bellen daarvoor met ons algemene telefoonnummer: 0885002000 en kiezen vervolgens een 9.

In geval van nood: bel 112

Houd uw persoonlijke HartKliniek-paspoort, met daarin al uw medische gegevens, bij de hand.

.