088 - 500 2000

Vacatures HartKliniek

Komt u ons versterken?

HartKliniek is aanbieder van een geïntegreerd poliklinisch hartzorg-concept met kleinschaligheid, laagdrempeligheid en een goedeorganisatie als kracht. Onze huidige 9 vestigingen vindt u door heel Nederland. Wij zijn voornemens nieuwe vestigingen te openen.

Cardiologen voor onze huidige én nieuw te starten hartcentra, 27 maart 2020

Vacature Cardioloog / cardiologen DIVERSE STEDEN, HEEL NEDERLAND.

HartKliniek Nederland is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie, met vestigingen in Lelystad, Almere, Amsterdam, Den Haag, Hoorn, Dronten, Groningen, Nijmegen en Zandvoort. Wij streven er naar om ook in andere steden en dorpen HartKlinieken te openen. In een acute opvang wordt niet voorzien en ’s avonds en ’s nachts zijn wij gesloten. Wij nodigen collega's uit om te solliciteren voor iedere regio in Nederland.

Bij ons draait het om de medewerkers, om jou. Wij bouwen rondom jou onze HartKliniek en samen met jou bekijken wij de mogelijkheid om dit te doen in de regio/stad van jouw voorkeur.

Bij ons gaat het niet alleen om de patiënt maar ook om de cardioloog

Een cardioloog die bij HartKliniek werkt, is begaan met het welzijn van anderen en durft transparant en laagdrempelig met mensen te communiceren. Je werkt in een prettige kleinschalige werkomgeving met respect voor elkaar. Wij excelleren in gastvrije one-stop cardiologiezorg op het hoogste kwaliteitsniveau. Wij vinden het belangrijk dat je hiervoor de tijd krijgt. Dat je minder tijd kwijt bent aan bijvoorbeeld managementstaken, dat je weer kunt ‘dokteren’ en dat jij de regie hebt. Er wordt daarom niet gewerkt met arts-assistenten en/of verpleegkundigen. Het zorgproces draait in onze klinieken om jou; bij ons ben weer 1 op 1 met je patiënt. Als jij fijn kunt werken, dan straalt dat af op jouw patiënten. En natuurlijk word je goed ondersteund in de functie-kamer, maar het echo kun je ook zelf maken. Tevens wordt verwacht dat je na jouw poli op regelmatige basis deelneemt aan zorg-verbetertrajecten, huisarts-contactmomenten, bij- en nascholing van onze medewerkers en verwijzende huisartsen en onze innovatieve projecten. Er is er sprake van een telefonische achterwachtdienst.

Wat vragen we van je?

Naast het feit dat je jouw opleiding in Nederland hebt gevolgd, je de Nederlandse taal uitstekend beheerst en ingeschreven staat in het specialistenregister ben je representatief, spontaan, loyaal en vooral down-to-earth. Beslissingen nemen en het oplossen van problemen doe je op de werkvloer. Jij werkt met je collega’s als een team samen in jouw HartKliniek-vestiging om er een succes van te maken. Met elkaar doe je er alles aan om jouw patiënt een perfecte beleving mee te geven.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS) plus extra's.

Voor iedere collega die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Stuur een sollicitatiebrief mét motivatie naar mevrouw P. Weberink via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem voor aanvullende informatie eerst contact op met Menno Baars of Chris Hie, cardiologen en grondleggers van HartKliniek. Zij zijn te bereiken via telefoon 088–5002000 of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Echocardiografisten voor onze huidige én nieuw te starten hartcentra, 27 maart 2020

ECHOCARDIOGRAFISTEN / hartfunctielaboranten schaal 55.

Word je enthousiast van werk waar je elke dag wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen én heb je, net als wij, het belang van de patiënt voorop staan? Dan willen we je heel graag ontmoeten. Lees onderstaand meer over wie we zijn en wat de functie inhoudt. Stuur daarna je sollicitatie mét motivatie zo snel mogelijk naar ons toe.

De functie

Ben jij gediplomeerd hartfunctielaborant met uitstroom Echocardiografie of bijna klaar met de opleiding en op zoek naar een mooie baan in een zich uitbreidende keten van kleinschalige zelfstandige behandelcentra voor cardiologie in Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Nadat de patiënt is onthaalt en ingeschreven door de dokters-assistente zie jij de patiënt in de functiekamer. Je werkt zeer nauw met de cardioloog samen waarbij jij het ecg, het echo en/of het inspanningsonderzoek maakt. Samen zorgen jullie er met z’n tweeën voor dat de patiënt een perfecte belevenis krijgt met de hoogst mogelijk kwalitatieve zorg.

Organisatieprofiel

HartKliniek biedt de kwaliteit, aandacht en snelheid van persoonlijke zorg, waarbij een doorverwijzing volledig wordt gedekt door alle zorgverzekeraars in Nederland. Patiënten kunnen na verwijzing van de huisarts meestal al binnen 24 uur terecht voor een consult. Alle nodige onderzoeken vinden diezelfde dag plaats. De patiënt weet direct waar hij aan toe is. HartKliniek werkt met een enthousiast team van cardiologen, die specifieke kennis hebben over cardiale beeldvorming en werken volgens de nieuwste inzichten.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een diploma Echocardiografie of je bent bijna klaar met deze opleiding. Je bent een echte 'teamplayer' maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken. Daarnaast beschik je over een goed inlevingsvermogen en een groot probleemoplossend vermogen. Je kijkt kritisch naar eigen functioneren en bent flexibel inzetbaar, eventueel over verschillende locaties, maar wij streven je te plaatsen in de vestiging van jouw voorkeur.

Wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende baan in een kleine, dynamische organisatie met korte communicatielijnen en een functie waarin je veel autonomie hebt en samen met de cardiologen zorgt voor de hoogste kwaliteit in zorg en behandeling voor en van onze patiënten. Van ons mag je zelf aangeven voor hoeveel uur per week je een dienstverband wilt aangaan. Wij bieden jou na 2 maanden proeftijd de zekerheid van een vast dienstverband. Je salaris is conform de CAO Zelfstandige Klinieken Nederland ingedeeld in FWG 55. Wij bieden je verder een dertiende maand van 8,33%, vakantiegeld van 8%, 160 vakantie-uren en 72 PLB-uren bij een fulltime dienstverband, deelname aan het pensioenfonds PfZW en opleidingsmogelijkheden, passend bij jou en onze ontwikkelingsbehoefte.

En wist je dat:

 • Wij graag net een stapje harder lopen dan anderen met persoonlijke aandacht voor onze patiënten. Zo voelen zij zich gezien en gehoord, op belangrijke kwetsbare momenten in hun leven.
 • De cultuur binnen iedere HartKliniek gericht is op wederzijds respect en gelijkwaardigheid van de medewerkers. En dat we snel schakelen en korte lijnen heel belangrijk vinden.
 • Wij elkaar in de kleinschaligheid van HartKliniek elkaar vrijwel allemaal van naam of gezicht kennen. En dat maakt samenwerken heel plezierig en vaak zelfs gezellig!

Meer informatie & solliciteren

Voor iedere collega die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Meer informatie over deze functie? Stuur een email naar mevrouw P. Weberink via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doktersassistentes voor onze huidige én nieuw te starten hartcentra, 27 februari 2020

HartKliniek Nederland is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie, met landelijke vestigingen. Wij streven er naar om ook in andere steden en dorpen HartKlinieken te openen. In een acute opvang wordt niet voorzien en ’s avonds en ’s nachts zijn wij gesloten. Werken bij HartKliniek betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een zelfstandig behandelcentrum van topkwaliteit met veel ambitie. Waar de patiënt, maar ook de medewerker voorop staat..

Wat houdt de functie van dokters-assistente bij HartKliniek in:

 • Je verricht baliewerkzaamheden waaronder het ontvangen van patiënten, het maken van afspraken en de uitleg van onderzoeken.
 • Je bent verantwoordelijk voor de patiënten-logistiek tijdens het poliklinisch onderzoek en het behandeltraject van de patiënt.
 • Je ondersteunt de spreekuren op administratief gebied.
 • Je verwerkt medische correspondentie.
 • Zowel aan de balie als aan de telefoon ben je samen met je collega’s een eerste aanspreekpunt.
 • Je doet beperkt hartfunctie-onderzoek. In ‘verlengde arm-constructie’ maak jij het rust-ecg (hartfilmpje) en, in aanwezigheid van de cardioloog, het inspannings-ecg.
 • Je neem vingerprik bloed af voor preventief onderzoek.
 • Je brengt, nadat je hiervoor geschoold bent, infusen in en ondersteunt de cardioloog tijdens dagbehandelingen.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een MBO opleiding met een diploma afgerond tot Doktersassistent of weet deze binnen korte termijn af te ronden.
 • Je bent flexibel en accuraat.
 • Je bent communicatief vaardig, klantgericht en representatief.
 • Je functioneert zowel in teamverband als zelfstandig goed.

Wat bieden wij jou:

 • De mogelijkheid om flexibel te werken in een jong en dynamisch bedrijf.
 • Een dienstverband van 24 - 40 uur gemiddeld per week.
 • Een salaris conform Cao ZKN, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • plus een vakantiegeld uitkering van 8%.
 • plus een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • plus een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km.
 • 72 PLB uren op fulltime basis.
 • 160 vakantie-uren op fulltime basis.
 • Werken op meerdere locaties.
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Een open en informele sfeer waarin alles gericht is op de beste zorg aan onze patiënten.

Voor iedere collega die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Stuur een sollicitatiebrief mét motivatie naar Paige Weberink (Coördinerend Doktersassistente), via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.