Vacatures cardiologie HartKliniek

 

Cardiologie NEXT DOOR en ANNO NU, komt u ons versterken?

HartKliniek Nederland is aanbieder van een geïntegreerd poliklinisch (hart)zorgconcept met kleinschaligheid als kracht. Cardiologie NEXT DOOR en ANNO NU. Wij bestaan sinds februari 2014, hebben inmiddels 4 vestigingen en zijn nog lang niet uitgegroeid. HartKliniek Nederland heeft momenteel de volgende vacatures:

Hartfunctielaborant / echocardiografist 03 april 2017

Om continu onze servicegraad te verhogen zijn wij voor onze vestigingen op zoek naar vriendelijke, enthousiaste en zelfstandige hartfunctie-laboranten / echocardiografisten (m/v) voor 8 tot 36uur per week. Door ons te versterken met u, willen wij drie stappen voorop blijven lopen in kwaliteit, service, en flexibiliteit. 

Functieomschrijving

Op aanvraag en onder supervisie van de cardioloog voert u zelfstandig binnen een kleinschalig en informeel team op de hartfunctiekamer transthoracaal hartecho-onderzoek uit en verwerkt u de gegevens in het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). De patiënt ontvangt direct de uitslag van het onderzoek van de cardioloog.

Functie-eisen

U bent in het bezit van het diploma echocardiografie of hoopt de opleiding binnenkort af te ronden. Of u heeft een gelijkwaardige opleiding gedaan. U bent analytisch, werkt proactief en u bent een teamplayer. In HartKliniek werken wij allen met veel respect naar elkaar. U kunt nauwkeurig werken en u stelt de menselijke maat bovenaan in patiëntencontact en service. U bent communicatief vaardig en u heeft een goed inlevingsvermogen. Daarnaast bent u representatief, betrouwbaar en loyaal. Hygiënisch, systematisch en ordelijk werken is vanzelfsprekend. Een flexibele instelling qua inzetbaarheid (ook op verschillende vestigingen) is een pré. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een vereiste bij aantreden.

Ons aanbod

Een interessante en uitdagende vaste functie voor 1 tot 5 dagen per week in een ambitieuze en innovatieve werkomgeving. Uitstekend salaris, (interne) opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden tot het volgen van cursussen en congressen. Deze functie is ook beschikbaar voor een ZZP'er.

Contact informatie: Voor vragen en/of sollicitaties kunt u via email contact opnemen met Mark Visser, operationeel en financieel directeur, via telefoon: 088-500 2000.

Cardioloog/cardiologen 03 april 2017

In verband met uitbreidingsplannen in geheel Nederland, zoeken wij per direct enthousiaste en betrokken cardiologen (m/v) die poliklinische cardiologie willen bedrijven volgens de HartKliniek-formule en die tevens managing-cardioloog willen zijn in nieuw op te zetten vestigingen van HartKliniek Nederland.

Functieomschrijving

In onze kliniek werkt u zelfstandig binnen een klein informeel team van doktersassistenten en/of echocardiografisten. Het is een prettige moderne werkomgeving waarin alles digitaal georganiseerd is en met respect voor de medemens wordt gewerkt. U bent verantwoordelijk voor het leveren van poliklinische cardiovasculaire zorg conform de geldende guidelines waarbij u patiëntgerichtheid en een hoog service niveau nastreeft richting cliënten, patiënten, verwijzers en collega's. Tevens wordt van u verwacht dat u deelneemt aan patiëntenbesprekingen, ander intercollegiaal overleg, huisarts contactmomenten, zorgverbetertrajecten en innovatieve projecten van HartKliniek.

Functie-eisen

 • U bent betrokken met het welzijn van uw medemens.

 • U onderschrijft onze missie, visie en principes.

 • U doet mee in de telefonische 24/7 achterwacht.

 • U heeft een afgeronde opleiding tot cardioloog in Nederland gedaan en u bent BIG geregistreerd.

 • U spreekt uitstekend Nederlands en u staat ingeschreven in het MRSC / KNMG.

 • U bent initiatiefrijk, ondernemend en down-to-earth.

 • U weet de ontwikkelingen binnen de cardiologie en huisartsgeneeskunde te vertalen naar onze formule.

 • U bent bereid richtlijnen op te stellen en vorm te geven aan het continue innovatieve karakter van HartKliniek.

 • U heeft een actieve houding bij opleiding en bij- en nascholing van onze medewerkers en verwijzers.

 • U bent communicatief vaardig, een teamspeler maar bovenal een geschikt collega om ons te versterken.

 • U bent representatief, betrouwbaar en loyaal.

 • U kunt zelfstandig transthoracale echo's maken en beoordelen.

 • U organiseert het eigen werk en kan niet-alledaagse problemen in de cliëntenzorg zelfstandig oplossen.

 • Hygiënisch, systematisch en ordelijk werken zijn vanzelfsprekend.

Ons aanbod

Een boeiende poliklinische cardiologiepraktijk dicht nabij de huisarts met gemotiveerde collega's.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Mark Visser, operationeel en financieel directeur, te bereiken via telefoonnummer 088 - 500 2000. 

Financieel en administratief medewerker 27 maart 2017

HartKliniek Nederland zoekt in verband met uitbreiding van het aantal van haar vestigingen een financieel en administratief medewerker voor 24-32 uur per week.

Wij zijn de snelst groeiende keten van innovatieve medisch-specialistische, zelfstandige behandelcentra voor reguliere en eerstelijnscardiologie, met inmiddels 3 locaties in Flevoland (HartKliniek Flevoland) en één locatie in Amsterdam (HartKliniek Amsterdam). De aankomende jaren worden meerdere vestigingen geopend. Bij ons krijgt de patiënt tijd en aandacht en de beste zorg. Wij zoeken een sterke persoonlijkheid die samen met zorgspecialisten en directie wil vechten voor een sterkere hartkliniek.

Functieomschrijving

Financieel en administratief medewerker gezocht voor 16-24 uur per week

Functie-eisen

Heao bedrijfseconomie opleiding afgerond 2+ jaar ervaring is een pre Spreekt Nederlands Je bent accuraat en gestructureerd Je spant je actief in om concrete doelstellingen te halen Je bent pure teamspeler Ervaring met exact online is een pre Ervaring met DBC en bekostigingsproblematiek is grote pre (Mede) voeren van onderhandelingen met zorgverzekeraars. Opstellen van business cases voor nieuwe vestigingen.

Bedrijfsprofiel

Vind je het leuk om met cijfers te werken en ben je administratief onderlegd? En heb je de ambitie om de filialen cijfermatig aanbte sturen. Dan zijn wij opzoek naar jou! Per direct zoeken wij een kandidaat die financieel administratieve werkzaamheden wil verrichten. Je gaat voor een organisatie werken die in Almere is gevestigd.

Werkzaamheden

Opstellen van Rapportages aan directie. Verantwoordelijk hele administratie. Voeren van administratie. Grootboekadministratie. Klaarzetten van betalingen. Maand/jaar rapportages opstellen. Salarismutaties doorgeven. Ondersteunen financieel en operationeel directeur.

Aanbod

Maandsalaris tussen de € 2.600,- en de € 3.500,- bruto per maand. Een flexibele baan met veel verschillende werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Contact informatie en sollicitatie

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met drs. Mark Visser, directeur: 088 500 2000 of je kunt je sollicitatie mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..