Bedrijfsbureau (contactcentrum) HartKliniek Nederland

HartKliniek Nederland is de snelst groeiende organisatie van medisch-specialistische 1stelijnscentra voor hart en vaatziekten in Nederland. In iedere provincie zullen onze cardiologie klinieken worden gevestigd. Topcardiologie anno nu en bereikbaar voor iedereen: Wij Delen Uw Zorg.

Op het hoofdkantoor van HartKliniek Nederland in Almere is de afdeling Bedrijfsbureau gecentraliseerd. Binnen deze afdeling, waaronder ook ons contactcentrum valt, zijn de telefonistes, controllers financiële administratie, interne auditors en kwaliteitsmanagers, applicatiebeheerders en de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor het doelmatig en met hoogste kwaliteit laten draaien van de poliklinieken van HartKliniek.

U kunt het Bedrijfsbureau bereiken tussen 08:30 en 17:00 uur op doordeweekse dagen. Bel ons gerust voor het aanvragen van informatie, het maken van een consultafspraak en overige (zorg)vragen of bijvoorbeeld voor vragen over vergoeding van uw zorgverzekeraar. En heeft u vragen over de kosten en vergoeding, facturering of vragen betreffende de Stichting Eucura of de HartKliniek-organisatie? Ook dan kunt u contact opnemen met het bedrijfsbureau.

Openingstijden Bedrijfsbureau HartKliniek Nederland: maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Bereikbaarheid Bedrijfsbureau (contactcentrum HartKliniek)
Tel:  088-500 2000 (kosten zijn tegen lokaaltarief)
Postadres:  Postbus 2067, 8203 AB, Lelystad
Email: 24/7 bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.