Bedrijfsbureau (contactcentrum) HartKliniek Nederland

HartKliniek Nederland is de snelst groeiende organisatie van zelfstandige behandelcentra voor hart en vaatziekten in Nederland. In iedere provincie zullen onze cardiologie klinieken worden gevestigd. Topcardiologie anno nu en bereikbaar voor iedereen.

Het Bedrijfsbureau van HartKliniek Nederland is gevestigd in Almere-Centrum. Hier zijn onze telefonistes, controllers financiële administratie, interne auditors en kwaliteitsmanagers, applicatiebeheerders en de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor het doelmatig en met hoogste kwaliteit laten draaien van alle behandelcentra van HartKliniek.

U kunt het Bedrijfsbureau bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur op doordeweekse dagen. Bel ons gerust voor het aanvragen van informatie, het maken van een consultafspraak en overige (zorg)vragen of bijvoorbeeld voor vragen over vergoeding van uw zorgverzekeraar. En heeft u vragen over de kosten en vergoeding, facturering of vragen betreffende de Stichting Eucura of de HartKliniek-organisatie? Ook dan kunt u contact opnemen met het bedrijfsbureau.

Openingstijden Bedrijfsbureau HartKliniek Nederland: maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Bedrijfsbureau HartKliniek Nederland (contactcentrum)

088-500 2000 (kosten zijn tegen lokaaltarief)

Randstad 2181, 1314 BK, Almere

Postbus 2067, 8203 AB, Lelystad

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.