HartKliniek Almere

HartKliniek Almere

hartkliniek-vestiging-almere 

HartKliniek Almere

Gevestigd in gezondheidscentrum Vizier

Adres: Duitslandstraat 1, 1363 BG, Almere-Poort

Telefoon: 088 - 500 2000

Openingstijden: ma t/m vrij, 8:30 - 17:00 uur

Avondspreekuur: maandagavond 17:00 - 21:00 (op afspraak)

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
HartKliniek Almere is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Routebeschrijving

Vanuit de richting Muiden of Lelystad neemt u op de A6 afslag 2. Vanaf hier volgt u de aanwijzingen op de rode HartKliniek-verkeersborden.

Parkeren

Rondom HartKliniek zijn ruime parkeerfaciliteiten voor zowel auto's als bussen. Parkeren is gratis mogelijk voor de deur.

Faciliteiten

Gezondheidscentrum Vizier is onderdeel van ZorgGroep Almere. Het is een veilig en toegankelijk medisch centrum. Dat vinden wij belangrijk voor stressreductie en uw en ons welbevinden. HartKliniek Almere bevindt zich op de tweede etage. Een lift is aanwezig en het gebouw is rolstoelvriendelijk.

Openbaar vervoer

HartKliniek is centraal gelegen in Almere Poort, vlakbij het Treinstation Poort (Almere). Plan uw reis op 9292.nl of via de NS Reisplanner. Voor taxivervoer kunt u bijvoorbeeld contact opnemen met: Taxi Almere: 036-7777777.

Maxx-buslijn 4 (Stadsvervoer in Almere door Connexxion). De Maxx-buslijn 4 rijdt iedere dag vanaf station Almere Muziekwijk en station Almere Centraal naar Almere-Poort. Vanaf daar rijden er 's middags van 14.00 uur tot 's avonds 23.00 uur twee keer per uur kleine busjes naar HartKliniek. In het weekend begint de eerste rit al om 9.00 uur.

Locatie op de kaart

HartKliniek Almere werkt samen met het nabijgelegen Flevoziekenhuis in het geval dat een ziekenhuisopname nodig is en alle andere ziekenhuizen naar keuze.