Hartcentrum HartKliniek Nijmegen

Logo HartKliniek Nijmegen

Hartcentrum HartKliniek Nijmegen

Hartcentrum HartKliniek Nijmegen 
 

Kom als nieuwe patiënt, of stap over vanuit het ziekenhuis naar het nieuwe zelfstandige hartcentrum van Nijmegen. HartKliniek Nijmegen is een topmedisch-specialistisch cardiologiecentrum (poli-cardiologie) waar onderzoek en behandeling meteen plaatsvindt.

 

Adres: Kamerlingh Onnesstraat 16, Nijmegen.

Het hartcentrum is gelegen in de buurt Grootstal. De Kamerlingh Onnesstraat is een zijstraat van de Hatertseweg.

In HartKliniek Nijmegen is ook bloedafname gevestigd van huisartsenlaboratorium SHO.

Parkeren: Gratis parkeren tegenover en naast het hartcentrum.

Trein / Buslijnen: Het dichtstbijzijnde NS station is Nijmegen Heyendaal. Vanaf hier rijdt bus 15 naar Wijchen. Deze bus rijdt naar de Kamerlingh Onnesstraat in ongeveer 12 minuten. Vanaf de bushalte is het zo’n 3 minuten lopen naar ons hartcentrum. Vanaf station Nijmegen kunt u bus 6 pakken richting station Dukenburg. In een kwartier rijdt de bus naar Galvanistraat. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar ons hartcentrum.

Telefoon: 088 - 500 2000

Openingstijden: Alle dagen vanaf 08:30 in de ochtend tot 17:00 's middags.

Samenwerking met huisartsen: Wij werken samen met alle huisartsen in de regio.

Samenwerking met ziekenhuizen: Wij verwijzen indien het nodig is voor ziekenhuisopname, hartoperatie en/of dotter naar de nabij gelegen ziekenhuizen, RadboudUMC en het CWZ (Canisius Wilhelmina Ziekenhuis). Uiteraard kunt u kiezen voor ieder ander Nederlands topziekenhuis. 

Vergoeding: Alle zorg in HartKliniek Nijmegen wordt vergoed door uw verzekeraar. Net zoals in een ziekenhuis betaalt u geen eigen bijdrage. Behandeling en controle in HartKliniek Nijmegen kost u niets extra ten opzichte van het ziekenhuis.

Cardiologen:

Dr. Peter Kievit, cardioloog

Drs. Sinan Altuntas, cardioloog (Nederlands en Turks sprekend)

Voordelen voor u:

  1. Geen wachttijd. U kunt bij ons binnen 2 werkdagen terecht op de poli cardiologie.
  2. Geen arts-assistenten of verpleegkundigen, maar altijd de cardioloog zelf.
  3. Onderzoeken vinden meteen achter elkaar plaats tijdens dezelfde afspraak.
  4. De uitslag (diagnose) en of er een (andere) behandeling volgt, wordt gelijk met u besproken.
  5. Uw huisarts krijgt na afloop direct een brief met alle uitslagen. U ontvangt daarvan een kopie.
  6. Als een vervolg-behandeling (bijvoorbeeld hartkatheterisatie, hartoperatie, cardioversie, dotter, ablatie etc) nodig is, wordt u in het ziekenhuis van uw keuze doorbehandeld. Als het nodig is, kunt u al dezelfde dag terecht in 1 van de ziekenhuizen in Nijmegen. De behandeling in ieder ziekenhuis sluit aan op de onderzoeken van HartKliniek Nijmegen. Onderzoeken hoeven niet opnieuw gedaan te worden.
  7. Onze zorg valt onder de basisverzekering en wordt net zo als in het ziekenhuis vergoed. U betaalt geen eigen bijdrage.

Wij houden u graag onder onze controle als dat nodig is:

Bij ons bent u er van verzekerd dat u steeds uw eigen (dezelfde) vertrouwde cardioloog terug ziet als u voor een vervolgafspraak komt. U hoeft dus niet opnieuw uw verhaal te doen. Alleen als uw klachten eenvoudig te verhelpen zijn en/of uw huisarts de behandeling verder kan uitvoeren, wordt u terugverwezen naar uw huisarts.

Een afspraak maken is heel eenvoudig: Ga met uw hartklacht naar uw huisarts. Na de verwijzing door uw huisarts kunt u binnen 2 werkdagen bij ons terecht. Omdat de verwijsbrief automatisch bij ons binnenkomt, weten wij dat u bij ons langs gaat komen. U kunt ons vervolgens bellen via 088-5002000 om de afspraak in de agenda te maken.

Met verwijzing:

Met een huisartsverwijsbriefje wordt uw behandeling in ons hartcentrum vergoed en betaalt u, net zoals in het ziekenhuis, niets bij. Wel wordt, zoals altijd, uw eigen risico aangesproken.

Zonder verwijzing:

Heeft u geen huisartsverwijzing? Ook dan bent u welkom om naar ons toe te gaan. De kosten van onderzoek en behandeling zijn in dat geval wel voor uw eigen rekening, maar omgekeerd wordt uw eigen risico dan niet aangesproken.

Meer informatie: Kijk op onafhankelijk hartcentrum en cardioloog in Nijmegen

Locatie op de kaart