Geen wachttijd cardiologie in HartKliniek

Kom vandaag, wij hebben geen wachtlijst

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en snelheid. Wij kunnen u altijd binnen 24 uur een afspraak aanbieden in een van onze centra. HartKliniek Nederland biedt de kwaliteit, persoonlijke aandacht en snelheid van privé zorg, met als verschil dat een doorverwijzing naar HartKliniek volledig wordt gedekt door alle zorgverzekeraars in Nederland. Patiënten kunnen na verwijzing van de huisarts altijd binnen 24 uur bij ons terecht voor een consult en de diagnose. U weet direct waar u aan toe bent. HartKliniek Nederland biedt de beste zorg zonder wachttijden door zich in haar services niet alleen te richten op professionaliteit en continue innovatie, maar bovenal door voor iedereen toegankelijk en persoonlijk te blijven.

De wachttijd kan echter wel per arts iets variëren

De wachttijd kan iets langer zijn omdat je een voorkeur hebt voor een bepaalde arts. Een afspraak bij cardioloog Menno Baars, een van de best gewaardeerde cardiologen van Nederland (beste cardioloog Zorgkaart Nederland), kan bijvoorbeeld inhouden dat u niet altijd direct terecht kunt. Er kan dan gekozen worden voor een afspraak bij een van onze andere cardiologen, eventueel in een nabijgelegen vestiging van HartKliniek. Iedere arts werkt in HartKliniek immers volgens hetzelfde persoonlijke protocol als Menno Baars. Kiest u voor een andere cardioloog, dan kunt u altijd wel dezelfde dag terecht of op een dag naar uw keuze. Soms worden patiënten met voorrang ingepland. Indien uw huisarts vindt dat er urgentie bestaat, treffen wij maatregelen om u extra tussen door te plaatsen.

Maatwerk! Onze cardioloog begeleidt u gedurende het consult 1 op 1

Ook een belangrijk verschil is dat de cardioloog van HartKliniek het gehele consult met u persoonlijk doet. Zo heeft u bijvoorbeeld niet eerst een 'intake' gesprek met een verpleekundige of arts-assistent. Om maatwerk te kunnen garanderen worden alle gesprekken en nodige onderzoeken door de cardioloog zelf gedaan. Aansluitend bespreekt de cardioloog met u de resultaten en de diagnose en zo nodig, wordt uiteraard in overleg met u, een (behandel) plan voorgesteld.

Het is onze garantie dat u altijd dezelfde doordeweekse dag óf de eerste (werk)dag daarop bij ons terecht kunt. Bel: 088 - 500 2000 voor uw afspraak.