Maak een afspraak: 088 - 500 2000

Meest persoonlijk hartcentrum

Er is meer nodig dan alleen vaktechnische perfectie

Continuïteit van zorg en een vertrouwensband met de cardioloog is onontbeerlijk. Het gaat om de juiste zorg op maat op de juiste plaats door de juiste dokter. Dus eerst luisteren en inventariseren, en dan aan de slag. In de hartcentra van HartKliniek ‘doktert’ de cardioloog weer en wordt er in een kleinschalige setting de tijd genomen om naar uw verhaal te luisteren. Dat betekent 1 op 1 met elkaar en een cardioloog die alle onderzoeken meteen zelf doet of er persoonlijk bij aanwezig is. U weet meteen waar u aan toe bent. Een heel persoonlijke en vertrouwde manier van cardiologie.

De waarheid zonder verlies van hoop

De waarheid horen zonder verlies van hoop. Dat is wat mensen willen en dat is precies wat wij geven. Wij behandelen u met respect maar vooral ook met interesse en aandacht, tot in het kleine detail. Wij stellen snel en deskundig de diagnose en starten, als dat nodig is, direct de behandeling met regelmatige controles. Wij informeren u eerlijk en in 'mensentaal' over uw prognose. Dit doen wij in volstrekte transparantie, er is immers niets te verbergen.

Eerst luisteren en inventariseren en dan aan de slag

.

Onze cardiologen hebben "een warm hart voor de mens" en bieden zorg op maat. Zij begrijpen dat ieder mens verschillend is, met eigen wensen en onzekerheden. Zij geloven dat uw welbevinden centraal moet staan. Zij werken in een doeltreffende organisatie, waarbij gezond verstand 'dicht bij huis en dicht bij u' leidraad is. Bij ons betekent 'naar de cardioloog gaan ook echt dat u de cardioloog helemaal voor u heeft'. Onze cardiologen heten u welkom en begeleiden u persoonlijk door het gehele traject. Samen met u wordt gezocht naar de beste medische oplossing. Zij luisteren heel goed naar wat u wilt en verlenen zorg die aansluit bij uw persoonlijke situatie en voorkeur. Simpel en beknopt als de behoefte van u eenvoudig is, uitgebreid als deze complex is. Dat is de menselijke maat. De HartKliniek cardiologen vinden het fijn om weer ‘dokter te zijn’. Ze beoefenen de geneeskunde op een manier die zij als mens het beste vinden en voelen zich niet gedwongen om steeds meer patiënten te zien. Zij hebben meer de tijd om naar u te luisteren, uw verhaal aan te horen en uw situatie te kunnen inschatten.

Aandacht is meer dan alleen kijken naar uw hartaandoening

Een diagnose stellen is één en behandelen is twee. Maar goede zorg gaat om meer. Wij begeleiden en ondersteunen u ook bij het omgaan met uw ziekte. Wij willen graag met u uw dagelijkse problemen bespreken, daar aandacht aan schenken. Het is immers niet niets om hartpatiënt te zijn en ook niet niets om al die hartmedicijnen te moeten slikken. Pillen die u remmen en beperken en restricties in uw manier van leven die uw levenslust kunnen aantasten. 

Warm menselijk contact dicht in de buurt

Bij Hartkliniek streven wij naar maximale en geïndividualiseerde zorg met behoud van warm menselijk contact. Onze patiënten kunnen ons altijd benaderen als er nog vragen zijn, ook bijvoorbeeld nadat het consult is afgesloten. De cardioloog zal zo nodig uw vragen persoonlijk beantwoorden. En mocht dat nodig zijn, dan bezoekt onze cardioloog u samen met uw huisarts thuis.