088 - 500 2000

Vergoeding verzekering: u betaalt nooit bij

In 2019 hebben wij niet met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt

Een overeenkomst aangaan met een zorgverzekeraar is een aanvullende eis van de zorgverzekeraar en is zeker geen garantie voor meer kwaliteit. In 2019 hebben wij er voor gekozen niet met alle zorgverzekeraars afspraken te maken. Voor u maakt dit echter niets uit. U kunt bij ons blijven komen zonder dat u maar iets extra hoeft bij te betalen.

Bij HartKliniek betaalt niemand iets meer dan het eigen risico. Is het eigen risico al 'op', dan betaalt u helemaal niets

Maar wat houdt het dan in dat er geen overeenkomst is met uw zorgverzekeraar? Het enige verschil is dat u zelf de kosten van HartKliniek bij uw zorgverzekeraar moet declareren. U ontvangt de vergoeding voor de kosten van HartKliniek derhalve op uw eigen bankrekening. Vervolgens dient u het ontvangen bedrag over te maken naar onze bankrekening.

 

  1. U dient zelf de factuur in bij uw zorgverzekeraar.
  2. Uw zorgverzekeraar keert aan u onze vergoeding uit.
  3. U maakt het ontvangen bedrag over aan Stichting Eucura (HartKliniek).
  4. U stuurt een kopie van de afrekening van de zorgverzekeraar naar ons 

 

Stichting Eucura, Randstad 21-77, 1314 BJ, Almere. Bankrekeningnummer: NL 29 INGB 0005 6642 98.

Heeft u naar aanleiding van de ontvangen factuur of deze uitleg nog vragen? Mail ons gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons even op 088- 5002000 (kies optie: administratie). Wij helpen u graag verder.