Cardioloog Zandvoort

Wij zijn op zoek naar een cardioloog voor HartKliniek Zandvoort die ons team wil komen versterken. Voor deze functie is het van belang dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Ben jij communicatief vaardig, patiënt gericht en heb jij een positieve instelling? Lees dan snel verder!

Functie omschrijving:

Als cardioloog ben je verantwoordelijk voor het poliklinisch onderzoek en het behandeltraject van de patiënt. Je verricht onder andere zelfstandig echocardiografische onderzoeken, en stelt samen met de patiënt een passend behandelplan op. Een cardioloog die bij HartKliniek werkt, is begaan met het welzijn van anderen en durft transparant en laagdrempelig met mensen te communiceren.

Kerntaken:

Functie eisen:

Over HartKliniek

HartKliniek is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie, met 15 vestigingen door heel Nederland. Werken bij HartKliniek betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een zelfstandig behandelcentrum van topkwaliteit met veel ambitie, waar de patiënten, maar ook de medewerkers voorop staan.

Daarnaast biedt HartKliniek de kwaliteit, aandacht en snelheid van persoonlijke zorg, waarbij een doorverwijzing volledig wordt gedekt door alle zorgverzekeraars in Nederland. Patiënten kunnen na verwijzing van de huisarts meestal al binnen 24 uur terecht voor een consult. Alle nodige onderzoeken vinden diezelfde dag plaats. De patiënt weet direct waar hij aan toe is. HartKliniek werkt met een enthousiast team van cardiologen die specifieke kennis hebben over cardiale beeldvorming en werken volgens de nieuwste inzichten.

Wat wij bieden:

Een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten, in een groeiende organisatie waar altijd wel iets gebeurt. En je krijgt ook nog:

Informatie en sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast en acht jij jezelf geschikt? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief t.a.v. mevrouw I. Majeri Frangiamore naar vacatures@hartkliniek.com.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling via 088 - 500 2076.

phone