Concern Controller

Voor onze continue groeiende zorginstelling zoeken wij een zeer bekwame Concern Controller om het team van HartKliniek te versterken. Ben jij de gedreven en dynamische financial die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, bij een organisatie die altijd in beweging is en ga je graag de uitdaging aan om het verschil te maken in een verbetering van de bedrijfsvoering? Lees dan snel verder!

Functie omschrijving:

Als Concern Controller bied jij inzicht in strategische en tactische financiële vraagstukken en ben je in staat complexe financiële zaken te vertalen naar begrijpelijke materie. Hierbij geef je, organisatiebreed, gevraagd en ongevraagd advies en fungeer je als een belangrijke sparringpartner voor directie en het managementteam op het vlak van concern & business control, beleidsmaatregelen en overige plannen zodat de financiële consequenties inzichtelijk worden voor de verschillende stakeholders. Het verder ontwikkelen, vormgeven en uitrollen van de planning & control cyclus en bijbehorende dashboards zal hierbij een van de eerste prioriteiten zijn. Dit vereist van jou creativiteit, projectmanagement en presentatievaardigheden. Je bent in staat draagvlak te creëren en de verbinding te zoeken tussen de verschillende belanghebbenden. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Als Concern Controller zal je tevens deelnemen aan het MT.

Kerntaken:

Functie eisen:

Over HartKliniek

HartKliniek is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie, met meerdere vestigingen. Werken bij HartKliniek betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een zelfstandig behandelcentrum van topkwaliteit met veel ambitie. Waar de patiënten, maar ook de medewerkers voorop staan.


Daarnaast biedt HartKliniek de kwaliteit, aandacht en snelheid van persoonlijke zorg, waarbij de patiënt geen eigen bijdrage betaalt. Patiënten kunnen na verwijzing van de huisarts meestal binnen enkele dagen terecht voor een consult. Alle nodige onderzoeken vinden diezelfde dag plaats. De patiënt weet direct waar hij aan toe is. HartKliniek werkt met een enthousiast team van cardiologen die specifieke kennis hebben over cardiale beeldvorming en werken volgens de nieuwste inzichten.

Wat wij bieden:

Een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten, in een groeiende organisatie waar altijd wel iets gebeurt. En je krijgt ook nog:

Informatie en sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast en acht jij jezelf geschikt? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief t.a.v. mevrouw I. Majeri Frangiamore naar vacatures@hartkliniek.com.


Twijfel je nog of heb je een aantal vragen voordat je de knoop doorhakt? Neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling via: 088 - 500 2076. Wacht alleen niet te lang, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden, sluiten wij de vacature.

phone