DBC specialist

Het team van HartKliniek is op zoek naar een DBC Specialist om onze afdeling te komen versterken. Heb je grondige kennis van medische terminologie, zorgsystemen en – processen evenals een goed begrip van de wettelijke en regelgevende vereisten met betrekking tot de registratie van zorgactiviteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie omschrijving:

Als DBC Specialist ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig coderen en registreren van medische gegevens volgens de Diagnose Behandeling Combinatie (DBC) systematiek. Je werkt in een dynamische omgeving en speelt een cruciale rol in de juiste facturering en rapportage van geleverde zorg.

Kerntaken:

De werkzaamheden zijn erg afwisselend en met jouw kennis draag je actief bij aan de verbetering van de zorgadministratie.

Functie eisen:

Over HartKliniek

HartKliniek is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie, met meerdere vestigingen. Werken bij HartKliniek betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een zelfstandig behandelcentrum van topkwaliteit met veel ambitie. Waar de patiënten, maar ook de medewerkers voorop staan.

Daarnaast biedt HartKliniek de kwaliteit, aandacht en snelheid van persoonlijke zorg, waarbij een doorverwijzing volledig wordt gedekt door alle zorgverzekeraars in Nederland. Patiënten kunnen na verwijzing van de huisarts meestal al binnen 24 uur terecht voor een consult. Alle nodige onderzoeken vinden diezelfde dag plaats. De patiënt weet direct waar hij aan toe is. HartKliniek werkt met een enthousiast team van cardiologen die specifieke kennis hebben over cardiale beeldvorming en werken volgens de nieuwste inzichten.

Wat wij bieden:

Informatie en sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast en acht jij jezelf geschikt? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief t.a.v. mevrouw I. Majeri Frangiamore naar vacatures@hartkliniek.com.


Twijfel je nog of heb je een aantal vragen voordat je de knoop doorhakt? Neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling via: 088 500 2076. Wacht alleen niet te lang, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden, sluiten wij de vacature.

phone