Doktersassistent(e) Zandvoort

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste doktersassistent(e) voor HartKliniek Zandvoort die ons team wil komen versterken. Voor deze functie is het van belang dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Ben jij communicatief vaardig, patiëntgericht en heb jij een positieve instelling? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als doktersassistent(e) ben je werkzaam op de polikliniek van HartKliniek. Samen met de overige doktersassistenten, cardiologen en functielaboranten ben jij verantwoordelijk voor de patiënten-logistiek tijdens het poliklinisch onderzoek en het behandeltraject van de patiënt. Je verricht baliewerkzaamheden, waaronder het ontvangen van patiënten, het maken van afspraken en de uitleg van de onderzoeken. Ook ondersteun je de cardiologen tijdens de functieonderzoeken en dagbehandelingen. Nadat je hiervoor geschoold bent, zul je regelmatig bloed afnemen d.m.v. een vingerprik voor preventief onderzoek, maar ook op verzoek en aanwezigheid van een cardioloog een infuus plaatsen bij patiënten.

Door voldoende afwisseling in werk blijft elke werkdag bij HartKliniek uitdagend en interessant.

Functie eisen:

Over HartKliniek

HartKliniek is een landelijke organisatie van kleinschalige zelfstandige behandelcentra voor hart- en vaatziekten met op dit moment 15 vestigingen in het land. Bij ons staat een persoonlijke benadering voorop, zowel voor onze patiënten als voor onze medewerkers. Onze kernwaarden inspiratievol, ambitieus en persoonlijke aandacht staan centraal in alles wat wij binnen de organisatie doen. Wij werken dan ook met een enthousiast team van medisch specialisten, doktersassistenten en ondersteunende collega’s samen om de beste zorg voor onze patiënten te leveren. Dit met als doel goede cardiologiezorg bereikbaar te maken voor iedereen die dit nodig heeft.

Wij bieden

We bieden je een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten, in een groeiende organisatie waar altijd wel iets gebeurt. En je krijgt ook nog:

Informatie en sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast en acht jij jezelf geschikt? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief t.a.v. mevrouw I. Majeri Frangiamore naar vacatures@hartkliniek.com.


Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling via 088 - 500 2076.

phone