Echocardiografist(e)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Echocardiografist(e) voor HartKliniek Rijswijk die ons team wil komen versterken. Voor deze functie is het van belang dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Ben jij communicatief vaardig, patiëntgericht en heb jij een positieve instelling? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als Echocardiografist(e) ben je werkzaam op de polikliniek van HartKliniek. Samen met de doktersassistenten en cardiologen ben jij verantwoordelijk voor de patiënten-logistiek tijdens het poliklinisch onderzoek en het behandeltraject van de patiënt. Je verricht je zelfstandig echocardiografische onderzoeken, onder supervisie van een cardioloog. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, het uitvoeren en de verslaglegging.

Door voldoende afwisseling in werk blijft elke werkdag bij HartKliniek uitdagend en interessant.

Functie eisen:

Over HartKliniek

HartKliniek is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie, met meerdere vestigingen. Werken bij HartKliniek betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een zelfstandig behandelcentrum van topkwaliteit met veel ambitie. Waar de patiënten, maar ook de medewerkers voorop staan.


HartKliniek biedt de kwaliteit, aandacht en snelheid van persoonlijke zorg, waarbij een doorverwijzing volledig wordt gedekt door alle zorgverzekeraars in Nederland. Patiënten kunnen na verwijzing van de huisarts meestal al binnen 24 uur terecht voor een consult. Alle nodige onderzoeken vinden diezelfde dag plaats. De patiënt weet direct waar hij aan toe is. HartKliniek werkt met een enthousiast team van cardiologen die specifieke kennis hebben over cardiale beeldvorming en werken volgens de nieuwste inzichten.

Wij bieden:

We bieden je een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten, in een groeiende organisatie waar altijd wel iets gebeurt. En je krijgt ook nog:

Informatie en sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast en acht jij jezelf geschikt? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief t.a.v. mevrouw S. Tirapani en mevrouw B. Lumbic naar vacatures@hartkliniek.com.


Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling via 088 500 2076.

phone