Junior financial controller

Voor de afdeling Finance & Control zijn wij per direct op zoek naar een proactieve Junior financial controller. Als junior financial controller binnen HartKliniek lever je een grote bijdrage aan o.a. de financiële rapportages, jaarrekeningen, maandafsluiting en nieuwe diverse projecten. Heb jij een hands-on mentaliteit, passie voor cijfers en wil jij jezelf ontwikkelen tot een allround financial controller? Lees dan snel verder!

Functie omschrijving:

Als junior financial controller werk je binnen de afdeling Finance & Control nauw samen met Head of Finance, Arnoud Dingemans. Door de groei en herstructurering van de afdeling Finance & Control is Arnoud op zoek naar een hands-on rechterhand. De afdeling Finance & Control bestaat uit de financiële administratie, zorgadministratie en inkoop bestaande uit een totaal van 5 medewerkers. Het betreft een nieuwe functie binnen de HartKliniek waardoor je een directe invloed kan uitoefenen op de vormgeving van je takenpakket en bijbehorende verantwoordelijkheden. De volgende taken en verantwoordelijkheden geven een goed beeld van de invulling van de functie en waar je een bijdrage bij kan leveren;

Door voldoende afwisseling in werk blijft elke werkdag bij HartKliniek uitdagend en interessant!

Functie eisen:

Over HartKliniek

HartKliniek is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie, met meerdere vestigingen. Werken bij HartKliniek betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een zelfstandig behandelcentrum van topkwaliteit met veel ambitie. Waar de patiënten, maar ook de medewerkers voorop staan.

HartKliniek biedt de kwaliteit, aandacht en snelheid van persoonlijke zorg. Patiënten kunnen na verwijzing van de huisarts snel terecht voor een consult. Alle nodige onderzoeken vinden diezelfde dag plaats. De patiënt weet direct waar hij aan toe is. HartKliniek werkt met een enthousiast team van cardiologen die specifieke kennis hebben over cardiale beeldvorming en werken volgens de nieuwste inzichten.

Wat wij bieden:

Een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten, in een groeiende organisatie waar altijd wel iets gebeurt. HartKliniek is volop in beweging waardoor de rol van junior financial controller op termijn uitzicht heeft op meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. En je krijgt ook nog:

Informatie en sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast en acht jij jezelf geschikt? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief t.a.v. mevrouw S. Tirapani en mevrouw B. Lumbic naar vacatures@hartkliniek.com.


Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling via 088 500 20 76.