Lid Patiëntenraad

Wilt u een positieve impact hebben op de kwaliteit van zorg binnen onze organisatie? Hebt u ideeën om de ervaring van patiënten te verbeteren en wilt u een stem hebben in het besluitvormingsproces? Dan is deze vacature iets voor u!

Functieomschrijving

Als lid van de Patiëntenraad speelt u een essentiële rol in het vertegenwoordigen van de belangen van patiënten en het bevorderen van een hoog niveau van zorgverlening binnen onze organisatie. De Patiëntenraad fungeert als een belangrijke schakel tussen de patiënten, zorgverleners en het management en richt zich op het bespreken van kwesties met betrekking tot de zorg, de kwaliteit ervan, en de algemene patiëntervaring.

Taken en verantwoordelijkheden

Functie eisen

Over HartKliniek

HartKliniek is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie, met meerdere vestigingen. Werken bij HartKliniek betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving.


HartKliniek biedt de kwaliteit, aandacht en snelheid van persoonlijke zorg. Alle nodige onderzoeken vinden, indien mogelijk, diezelfde dag plaats. De patiënt weet direct waar hij aan toe is. HartKliniek werkt met een enthousiast team van cardiologen die specifieke kennis hebben over cardiale beeldvorming en werken volgens de nieuwste inzichten.

Wij bieden

De kans om actief bij te dragen aan de verbetering van de zorg binnen onze organisatie. Een stimulerende omgeving waarin u ideeën kunt delen en invloed kunt uitoefenen op besluitvormingsprocessen. De mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden en waardevolle ervaring op te doen in de gezondheidszorg.

Informatie en sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast en acht jij jezelf geschikt? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief t.a.v. mevrouw I. Majeri Frangiamore naar vacatures@hartkliniek.com.


Twijfelt u nog of heeft u een aantal vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling via: 088 - 500 2076.

phone