Medisch Manager

Functieomschrijving

Als Medisch Manager ben je verantwoordelijk voor het coördineren en managen van medische diensten binnen een zorginstelling. Je werkt samen met medisch personeel en andere afdelingen om ervoor te zorgen dat de zorg van hoge kwaliteit is en voldoet aan de geldende normen en voorschriften.

De medische manager vervult zijn taak vanuit zijn aanstelling als cardioloog binnen HartKliniek en heeft dus naast zijn management taak ook een zorgverlenende functie. Cardiologen binnen HartKliniek zijn verantwoordelijk voor het poliklinisch onderzoek en het behandeltraject van de patiënt. Je verricht onder andere zelfstandig echocardiografische onderzoeken, en stelt samen met de patiënt een passend behandelplan op. Een cardioloog die bij HartKliniek werkt, is begaan met het welzijn van anderen en durft transparant en laagdrempelig met mensen te communiceren.

Taken en verantwoordelijkheden Medisch Manager:

Taken en verantwoordelijkheden cardioloog:

Functie eisen:

Over HartKliniek

HartKliniek is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie, met meerdere vestigingen. Werken bij HartKliniek betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een zelfstandig behandelcentrum van topkwaliteit met veel ambitie. Waar de patiënten, maar ook de medewerkers voorop staan.

HartKliniek biedt de kwaliteit, aandacht en snelheid van persoonlijke zorg, waarbij een doorverwijzing volledig wordt gedekt door alle zorgverzekeraars in Nederland. Patiënten kunnen na verwijzing van de huisarts meestal al binnen 24 uur terecht voor een consult. Alle nodige onderzoeken vinden diezelfde dag plaats. De patiënt weet direct waar hij aan toe is. HartKliniek werkt met een enthousiast team van cardiologen die specifieke kennis hebben over cardiale beeldvorming en werken volgens de nieuwste inzichten.

Wij bieden:

Een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten, in een groeiende organisatie waar altijd wel iets gebeurt. En je krijgt ook nog:

Informatie en sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast en acht jij jezelf geschikt? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief t.a.v. mevrouw I. Majeri Frangiamore naar vacatures@hartkliniek.com.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling via 088 - 500 2076. Wacht alleen niet te lang, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden, sluiten wij de vacature.

phone