Meewerkend leidinggevende Medisch Secretariaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste meewerkend leidinggevende voor het Medisch Secretariaat. Voor deze functie is het van belang dat je weet hoe je een geïntegreerde teamomgeving kunt creëren waarin aandacht heerst voor succes en welzijn.

Functieomschrijving:

Als meewerkend leidinggevende heb je een helder doel: het optimaal laten functioneren en motiveren van medewerkers zodanig dat gestelde zorgdoelen en kwaliteit van de dienstverlening wordt gerealiseerd. Leiding geven aan een groep medisch secretaresses en klantenservice medewerkers, meewerken aan de werkzaamheden en zorg dragen aan de aansturing van de medisch secretaresse en klantenservice medewerkers zijn de dagelijkse werkzaamheden van een meewerkend leidinggevende.

Taken en verantwoordelijkheden

Door voldoende afwisseling in werk blijft elke werkdag bij HartKliniek uitdagend en interessant!

Functie eisen:

Over HartKliniek

HartKliniek is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie, met meerdere vestigingen. Werken bij HartKliniek betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een zelfstandig behandelcentrum van topkwaliteit met veel ambitie. Waar de patiënten, maar ook de medewerkers voorop staan.

HartKliniek biedt de kwaliteit, aandacht en snelheid van persoonlijke zorg. Patiënten kunnen na verwijzing van de huisarts vaak binnen enkele dagen terecht voor een consult. Alle nodige onderzoeken vinden diezelfde dag plaats. De patiënt weet direct waar hij aan toe is. HartKliniek werkt met een enthousiast team van cardiologen die specifieke kennis hebben over cardiale beeldvorming en werken volgens de nieuwste inzichten.

Wij bieden:

We bieden je een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten, in een groeiende organisatie waar altijd wel iets gebeurt. En je krijgt ook nog:

Informatie sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast en acht jij jezelf geschikt? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief t.a.v. mevrouw S. Tirapani naar vacatures@hartkliniek.com


Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling via 088 - 500 2076.

phone