Medisch secretaresse (m/v)

Voor ons hoofdkantoor in Almere zijn wij op zoek naar een medisch secretaresse die onze patiënten telefonisch te woord wilt staan en contact wilt leggen met huisartsenpraktijken om de diensten van HartKliniek onder de aandacht te brengen. Stroomt patiëntvriendelijkheid en klantgerichtheid in jouw bloed en wil jij een bijdrage leveren aan onze excellente patiëntenzorg? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving:

Als medisch secretaresse voer je ondersteunende taken uit voor onze medisch specialisten op administratief, organisatorisch en secretarieel gebied uit. Het takenpakket ziet er als volgt uit:

Functie eisen:

Om de huiselijke en warme sfeer vanuit HartKliniek naar de patiënt te kunnen creëren, is het van belang om de patiëntvriendelijkheid als werknemer voorop te stellen. Daarnaast breng je het volgende met je mee:

Over HartKliniek

HartKliniek is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie, met op dit moment 14 vestigingen. Wij streven er naar om in 2022 nog meer HartKlinieken te openen. Werken bij HartKliniek betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een zelfstandig behandelcentrum van topkwaliteit met veel ambitie. Waar de patiënten, maar ook de werknemers voorop staan.


Daarnaast biedt HartKliniek de kwaliteit, aandacht en snelheid van persoonlijke zorg, waarbij een doorverwijzing volledig wordt gedekt door alle zorgverzekeraars in Nederland. Patiënten kunnen na verwijzing van de huisarts meestal al binnen 24 uur terecht voor een consult. Alle nodige onderzoeken vinden diezelfde dag plaats. De patiënt weet direct waar hij aan toe is. HartKliniek werkt met een enthousiast team van cardiologen die specifieke kennis hebben over cardiale beeldvorming en werken volgens de nieuwste inzichten.

Wij bieden:

Een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten, in een groeiende organisatie waar altijd wel iets gebeurt. En je krijgt ook nog:

Informatie sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast en acht jij jezelf geschikt? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief t.a.v. mevrouw B. Lumbic en mevrouw S. Tirapani naar vacatures@hartkliniek.com


Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling via 088 - 500 2076.