Stagiair(e) Social Media – Marketing en Communicatie

Als Stagiair(e) Social Media Marketing en Communicatie speel je een essentiële rol in ons team. Je krijgt de kans om je creativiteit te uiten, nieuwe ideeën aan te dragen en bij te dragen aan de groei van onze organisatie.

Taken en verantwoordelijkheden

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Stagiair(e) met:

Over HartKliniek

HartKliniek is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie, met meerdere vestigingen. Werken bij HartKliniek betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een zelfstandig behandelcentrum van topkwaliteit met veel ambitie. Waar de patiënten, maar ook de medewerkers voorop staan.

HartKliniek biedt de kwaliteit, aandacht en snelheid van persoonlijke zorg, waarbij een doorverwijzing volledig wordt gedekt door alle zorgverzekeraars in Nederland. Patiënten kunnen na verwijzing van de huisarts meestal al binnen 24 uur terecht voor een consult. Alle nodige onderzoeken vinden diezelfde dag plaats. De patiënt weet direct waar hij aan toe is. HartKliniek werkt met een enthousiast team van cardiologen die specifieke kennis hebben over cardiale beeldvorming en werken volgens de nieuwste inzichten.

Wij bieden

Een inspirerende en leerzame stageplek waar je de kans krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen binnen een dynamische omgeving. Je krijgt begeleiding van professionals binnen het vakgebied en de mogelijkheid om je ideeën te implementeren.

Informatie en sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden over deze stageplek en wil je graag deel uitmaken van ons team? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacatures@hartkliniek.com. Wij kijken ernaar uit om van je te horen!

phone