Zorgadministrateur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven zorgadministrateur voor de HartKliniek Groep die het team van de zorgadministratie wilt komen versterken. Je komt terecht in een hecht team die samen met jou zorgdragen voor een juiste en volledige verwerking. Competenties die toebehoren aan deze functie zijn onder andere overtuigingskracht, analytisch vermogen, organisatiesensitiviteit, oplossingsgericht, nauwkeurigheid en zowel goed zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren.

Functie omschrijving:

Als Zorgadministrateur ben je medeverantwoordelijk voor de volledige, juiste en tijdige registratie binnen het EPD. Hiervoor is het van belang dat je bekend met actuele kennis rondom zorgadministratie, wet- en regelgeving en relevante systemen binnen de medisch specialistische zorg (DBC en OZP). Met jouw ervaring en kennis lever je een actieve bijdrage aan het verder optimaliseren van processen en het analyseren en oplossen van complexe registratie- en declaratieproblemen.

Kerntaken:

De werkzaamheden zijn erg afwisselend en met jouw kennis draag je actief bij aan de verbetering van de zorgadministratie.

Functie eisen:

Over HartKliniek

HartKliniek is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie, met meerdere vestigingen. Werken bij HartKliniek betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een zelfstandig behandelcentrum van topkwaliteit met veel ambitie. Waar de patiënten, maar ook de medewerkers voorop staan.
HartKliniek biedt de kwaliteit, aandacht en snelheid van persoonlijke zorg. Patiënten kunnen na verwijzing van de huisarts snel terecht voor een consult. Alle nodige onderzoeken vinden diezelfde dag plaats. De patiënt weet direct waar hij aan toe is. HartKliniek werkt met een enthousiast team van cardiologen die specifieke kennis hebben over cardiale beeldvorming en werken volgens de nieuwste inzichten.

Wat wij bieden:

Informatie en sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast en acht jij jezelf geschikt? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief t.a.v. Sofia Tirapani naar vacatures@hartkliniek.com.


Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling via 088 500 20 76.

phone