arrow_left Alle nieuwsitems

Ilona Veenema nieuwe Operationeel directeur HartKliniek

De directie van HartKliniek is verheugd te kunnen mededelen dat Ilona Veenema met ingang van 1 april 2023 toetreedt tot de directie als Operationeel directeur.


Ilona Veenema heeft 10 jaar werkervaring in de zorgsector. Zo was zij strategisch adviseur van het Amsterdam UMC en business manager bij het Amsterdam Skills Centre. Daarnaast is zij medeoprichter van startup Fitkompas en toezichthouder van een zorginstelling. Ilona heeft Rechtsgeleerdheid en Bedrijfswetenschappen gestudeerd en succesvol de MBA Health Management afgerond. Op dit moment bekleedt zij de functie van Manager Vastgoed & Facilitair bij HartKliniek en groeit vanuit deze rol door naar Operationeel directeur.


Binnen HartKliniek gaat Ilona Veenema zich richten op de verdere professionalisering, waaronder het efficiënt inrichten van de facilitaire en operationele processen binnen de organisatie. “Met de toetreding van Ilona tot de directie wordt het fundament van de organisatie verder versterkt. Wij zijn ervan overtuigd dat Ilona met haar kennis en ervaring een belangrijke bijdrage gaat leveren aan onze ambitie; een vaste positie verwerven in het cardiologische zorglandschap. Wij wensen Ilona veel succes en plezier toe in haar nieuwe rol binnen HartKliniek,” aldus Willem Baars, directielid HartKliniek.


Huidig Operationeel directeur Willem Baars neemt per 1 april 2023 de rol van Commercieel directeur op zich: “De afgelopen zes jaar heb ik met veel toewijding de operationele processen binnen de organisatie vormgegeven. Mijn passie ligt op het commerciële vlak. De rol van Commercieel directeur geeft mij de mogelijkheid om mij volledig te focussen op onder andere verdere groei en new business waar de laatste tijd minder ruimte voor was.”


De directie van HartKliniek bestaat per 1 april 2023 uit Menno Baars (Algemeen directeur), Willem Baars (Commercieel directeur), dr. Peter Kievit (Medisch directeur) en Ilona Veenema (Operationeel directeur).

Lees hier meer nieuws

We kijken niet alleen naar KPI’s, maar vooral naar wat een patiënt nodig heeft.

Inge Muller, leidinggevende medisch secretariaat vertelt over de menselijke maat en succesvolle triage bij patiëntcontact. [...]

Het HartKliniek hoofdkantoor gaat verhuizen

Na mooie jaren in Almere verhuist het hoofdkantoor per 1 april 2024 naar Naarden. Alle poliklinieken blijven op hun vertrouwde adres. [...]

HartKliniek in top 5 best gewaardeerde klinieken van ZorgkaartNederland

HartKliniek is door ZorgkaartNederland voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot een van de best gewaardeerde klinieken in 2023. [...]

phone