Voor verwijzers

Samenwerken staat bij HartKliniek centraal met als doel het leveren van optimale cardiologiezorg voor onze gezamenlijke patiënten. Uw patiënten kunnen bij HartKliniek terecht voor een consultatie of alleen diagnostiek.

Samen de beste zorg voor de patiënt

Welke zorg voor uw patiënt van belang is, beslist u in uw zorgvraag. Hieronder vindt u meer informatie over onze manier van samenwerken, de mogelijkheden tot eerstelijnsdiagnostiek, hoe u kunt verwijzen en de kosteloze ECG-beoordeling.

Vragen over verwijzen?

Wilt u extra informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch of via onderstaand e-mailadres contact met ons op.

ZKN-Keurmerk

HartKliniek is sinds 2014 lid van branchevereniging Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) en voldoet aan het ZKN-keurmerk. ZKN is de organisatie die er op toeziet dat zowel het medisch handelen als de bedrijfsvoering van de aangesloten klinieken voldoet aan de gestelde eisen.

Nieuws & Actualiteiten

Myotone dystrofie type 1 en het hart

Patiënten met MD 1 ondervinden vaak geen directe cardiale klachten, waardoor de patiënt en zorgverlener het risico onderschatten. [...]

Hartkloppingen: overslag of extra slag?

Hartkloppingen hebben we allemaal wel eens. Meestal wordt dat beleefd als normaal: bij inspanning of nervositeit. [...]

Cardiovasculaire Risico's en Strategieën in de Behandeling van Kanker: Een Overzicht

De verbeterde overleving van patiënten met kanker en de behandelingen heeft geleid tot een toename van hart gerelateerde aandoeningen. [...]

Lees meer nieuws arrow_right

Geen nieuwsartikel missen? 

Ontvang per mail het meest recente nieuws over cardiologie

*verplicht
phone