Gebruiksvoorwaarden HartKliniek

Het bezoeken en bekijken van deze site valt onder onze voorwaarden voor gebruik en onder alle toepasselijke wetten. Door deze site te bezoeken en te bekijken accepteert u de voorwaarden voor gebruik, zoals hieronder beschreven, zonder beperking of uitsluiting.

Copyright

Op alle teksten op deze website rust auteursrecht. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site (waaronder tekst, presentaties, illustraties, foto's en geluid) mag, tenzij anders aangeven, niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van HartKliniek. Wijzigingen op de inhoud van de site zijn verboden.

Garantie en aansprakelijkheid

HartKliniek heeft deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt, desondanks kan het voorkomen dat u een onjuistheid aantreft in de weergegeven informatie. U kunt uw eventuele opmerkingen bij ons kenbaar maken door een e-mail te sturen naar communicatie@hartkliniek.com . Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. HartKliniek is niet aansprakelijk voor de informatie op sites die u benadert via deze site. Links worden aangeboden als service aan u en het betekent niet dat HartKliniek verantwoordelijk is voor de inhoud van deze sites. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om te controleren dat deze externe sites vrij zijn van virussen en andere zaken met een schadelijk karakter. Informatie op onze site kan door ons worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging of verplichting. De informatie in de artikelen op deze website kan verouderd zijn.

Persoonlijke gegevens ontvangen wij uitsluitend via het patiëntportaal Wellbee. De persoonlijke/medische informatie die bezoekers opsturen, zullen nooit en te nimmer openbaar worden gemaakt. Lees ons privacy beleid voor details over uw persoonlijke informatie en hoe wij deze verwerken.

Opmerkingen, vragen en suggesties

HartKliniek wenst geen strikt vertrouwelijke of voorbehouden informatie te ontvangen via deze site. Alle door u aan ons verstrekte informatie (suggesties, ideeën en overig) zal worden beschouwd als niet-vertrouwelijk en openbaar, uitgezonderd het hierboven gestelde onder privacy beleid aangaande uw persoonlijke informatie. Door HartKliniek materiaal te sturen via de website geeft u aan HartKliniek het onbeperkte recht deze informatie te gebruiken, vertonen, wijzigen, verwerken en verspreiden en om deze informatie rechtelijk te registreren; tevens kan HartKliniek ideeën vrij toepassen die u ons stuurt. HartKliniek heeft deze site met zorgvuldigheid samengesteld en houdt zich aanbevolen voor suggesties of commentaar. Indien bezwaar bestaat tegen bepaalde teksten of afbeeldingen, kan dat ook kenbaar worden gemaakt via de mail.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

phone