Patiëntportaal

Op het persoonlijke patiëntportaal kunt u delen van uw medische gegevens en documenten lezen, maar u kunt hier ook uw afspraken zien. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte van uw eigen medische gegevens. De naam van het portaal is “Wellbee”.

Hoe gebruikt u het patiëntportaal?

U kunt het portaal gebruiken op elke computer, tablet of smartphone. Een internetverbinding en een browser zijn voldoende, u hoeft niets te installeren om Wellbee te gebruiken.

Het patiëntportaal voldoet aan alle actuele veiligheidseisen en privacywetgeving. Alleen u en uw behandelaar kunnen de gegevens in uw patiëntportaal bekijken. Anderen hebben geen toegang tot uw gegevens.

Heeft u al een account?

U kunt inloggen via de onderstaande link:

Inloggen in het Patiëntportaal

Ondervindt u problemen met inloggen? Zie kopje “Problemen met inloggen?” onderaan deze pagina.

Nog geen account?

Bent u een nieuwe patiënt of bent u een huidige patiënt en maakt u binnenkort een nieuwe afspraak? Dan wordt u door ons tijdens het telefonisch gesprek geattendeerd op het patiëntportaal. U krijgt de mogelijkheid om zich per telefoon aan te melden bij het portaal, en ontvangt - na controle van email adres en mobiele nummer - een activatielink toegestuurd per mail.

Bent u al patiënt, heeft u al een afspraak staan en wilt u alvast eerder een account? Dan kunt u bellen met 088 - 500 2000 voor het aanvragen van een aanmeldlink.

Problemen met inloggen?

De meest gestelde vragen en antwoorden vindt u hieronder.

U kunt inloggen in twee stappen. In de eerste stap vult u uw gebruikersnaam en wachtwoord in. U krijgt daarna automatisch een sms-bericht met een code. Deze code vult u in op de tweede inlogpagina.

Gebruikersnamen moeten allemaal verschillend zijn. U kunt een gebruikersnaam niet gebruiken als die al in gebruik is. Een gebruikersnaam kan bestaan uit elke combinatie van (hoofd)letters en cijfers. Behalve de punt en het @-teken zijn bijzondere tekens niet toegestaan. Gebruikersnamen hebben dezelfde eisen als een e-mailadres. Ze mogen dus niet beginnen met een punt of een @. Om het makkelijk te maken is het handig om uw eigen e-mailadres te gebruiken als gebruikersnaam.

Als u uw gebruikersnaam vergeten bent gaat u naar het Wellbee startscherm. Daar klikt u op de link "Gebruikersnaam vergeten?". U vult dan uw e-mailadres in en klikt op de knop “Verzenden”. U ontvangt dan op uw e-mailadres uw gebruikersnaam.

Uw wachtwoord moet minimaal uit acht tekens bestaan en moet minimaal 1 letter en 1 cijfer hebben. U kunt de volgende tekens gebruiken:

  • Alle letters A t/m Z, hoofdletters en kleine letters
  • Alle cijfers 0 t/m 9
  • De speciale tekens ! @ # $ % - _ en de punt

Om uw wachtwoord te veranderen moet u eerst uitloggen. Daarna klikt u in het Wellbee startscherm op de link "Wachtwoord vergeten?". U vult dan uw gebruikersnaam in en klikt op de knop “Verzenden”. Daarna ontvangt u een e-mail met een link. Klik op deze link om een nieuw wachtwoord te maken.

Als u uw wachtwoord vergeten bent kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken. Ga naar het Wellbee startscherm en klik op de link "Wachtwoord vergeten?" U vult dan uw gebruikersnaam in en klikt op de knop “Verzenden”. Daarna ontvangt u een e-mail met een link. Klik op deze link om een nieuw wachtwoord te maken.

Vanaf het moment dat u de sms-code aanvraagt is die 15 minuten geldig. Bent u binnen die tijd nog niet ingelogd, dan moet u opnieuw een code aanvragen. Dit maakt Wellbee nog veiliger. Als u een nieuwe sms-code aanvraagt voordat de 15 minuten voorbij zijn, dan is de oude code daarmee automatisch niet meer geldig. De geldigheid van de nieuwe code is dan weer 15 minuten vanaf het moment van aanvragen.

Als u geen sms-code heeft ontvangen dan kan het zijn dat er een probleem is bij de sms-provider. U moet dan een paar minuten wachten en opnieuw een code aanvragen. Lukt het na een paar keer proberen nog steeds niet, kunt u het probleem melden bij HartKliniek. Misschien hebben wij per abuis een verkeerd telefoonnummer voor u gebruikt.

Heeft u de vorige keer uw mobiele nummer gewijzigd, zorg er dan voor dat u nu hetzelfde nummer gebruikt. Ontvangt u ook daarop geen sms-code, dan kunt u dit melden bij HartKliniek.

Als het nummer op uw profielpagina niet klopt, dan moet u contact opnemen met HartKliniek.

U kunt zelf uw mobiele nummer aanpassen. Ga naar uw account en klik op de knop wijzigen. U kunt nu een nieuw mobiel nummer invoeren. Ter controle moet dit twee keer gebeuren. Daarna krijgt u ter bevestiging een e-mail. De volgende keer dat u inlogt krijgt u op het nieuwe nummer de sms-code om in te loggen. Vergeet niet het nieuwe nummer ook aan HartKliniek door te geven.

Dit is heel vervelend. Zonder telefoon kunt u geen sms-code ontvangen en dus ook niet inloggen in Wellbee. Vanwege de veiligheid van uw medische gegevens is het niet mogelijk om zonder deze code in te loggen. Zodra u een nieuwe telefoon heeft en een nieuw nummer, geeft u dat door aan HartKliniek. Deze kan er dan voor zorgen dat u weer bij uw cliëntportaal kan.

U kunt zelf uw e-mailadres aanpassen. Ga naar uw account en klik op de knop wijzigen. U kunt nu een nieuw e-mailadres invoeren. Ter controle moet dit twee keer gebeuren. Daarna krijgt u ter bevestiging een e-mail. Vanaf dat moment wordt het nieuwe e-mailadres gebruikt voor alle e-mails vanuit Wellbee. Let op: Het e-mailadres in uw gebruikersnaam is niet gewijzigd. Vergeet niet het nieuwe e-mailadres ook aan HartKliniek door te geven.

Misschien lijkt het dat u geen bevestigingsmail heeft ontvangen. Controleer daarom eerst of de e-mail niet in uw spam-folder staat. Het kan ook zijn dat de e-mail door een technische oorzaak pas na een paar minuten bij u binnenkomt. Als u de e-mail na een paar minuten nog niet heeft en ook niet in uw spam-folder staat, dan moet u dat melden bij HartKliniek.

De veiligheid van uw medische gegevens en uw privacy staan centraal bij Wellbee. Daarom wordt u automatisch uitgelogd als u Wellbee langer dan 15 minuten niet gebruikt. Nadat u automatisch bent uitgelogd kunt u op de gebruikelijke manier weer inloggen.

Rechtsboven in het scherm ziet u uw naam staan. Als u daar op klikt opent er een klein schermpje waar u kunt uitloggen. Als u Wellbee niet gebruikt wordt u na 15 minuten automatisch uitgelogd.

Als het nummer van uw account niet klopt kunt u dat zelf aanpassen. Ga naar uw account om het te wijzigen.

Vragen over het patiëntportaal, in- en uitloggen en veiligheid & privacy worden behandeld op de help-pagina van Wellbee.

Neemt u gerust contact op met het Medisch secretariaat via 088 - 500 2000 als u nog verdere vragen heeft.

phone