Diëtetiek

Om uw risico op hart- en vaatziekten te beperken is het belangrijk om gezond te leven. Dat kan betekenen dat u bepaalde leefgewoontes wilt veranderen. Roken, weinig bewegen en ongezond eten zijn belangrijke oorzaken die hart- en vaatziekten kunnen veroorzaken of verergeren.

Werken aan uw gezondheid

Wilt u ook wat gezonder gaan leven? Naast de juiste medische behandeling is een goede begeleiding op het gebied van voedings- en leefstijlcoaching ook belangrijk. HartKliniek werkt hiervoor nauw samen met diëtistenpraktijk NutriCentrum.

De cardiologen van HartKliniek werken samen met de (cardio)diëtisten/leefstijlcoaches van NutriCentrum. De diëtisten van NutriCentrum hanteren een bredere wijze van begeleiding: zij focussen zich naast voedingsbegeleiding op de gehele leefstijl. Samen met de diëtist/leefstijlcoach van NutriCentrum kijkt u wat wél werkt en wat u kunt volhouden om aan uw gezondheid te werken. Iedereen is anders en daar wordt goed rekening mee gehouden. De diëtisten van NutriCentrum zijn gespecialiseerd in voeding bij hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en overgewicht. Ook maakt NutriCentrum onderdeel uit van de hartrevalidatie. Daarbij wordt samengewerkt met fysiotherapeuten en maatschappelijk werkers.

NutriCentrum houdt spreekuur in bijna alle vestigingen van HartKliniek. Op dit moment zit NutriCentrum nog niet fysiek in de vestigingen: Hoogeveen, Hoorn, Nijmegen en Maastricht. Bent u onder behandeling/consult bij één van deze vestigingen? Dan kunt u wel via videobellen of telefonisch contact het gesprek aangaan met een diëtist/leefstijlcoach van NutriCentrum.

Belangrijk om te weten over NutriCentrum

Contactgegevens

Hieronder vindt u de contactgegevens van NutriCentrum. U kunt uiteraard ook altijd naar informatie vragen bij uw HartKliniek-vestiging.

Telefoon: 088 – 500 2070
Email: info@nutricentrum.nl
Website: www.nutricentrum.nl

phone