arrow_left Alle nieuwsitems

HartKliniek opent 22 november nieuwe vestiging in Rotterdam

Vanaf 22 november 2021 opent HartKliniek haar nieuwe vestiging in Rotterdam. Met ruime persoonlijke aandacht voor de patiënt en korte toegangstijden wordt het regionale netwerk van poliklinische cardiologiezorg hiermee verder versterkt.


Dr. Peter Kievit, Medisch directeur HartKliniek vertelt: “HartKliniek focust zich met name op snelle diagnostiek en laag- en midden complexe cardiologiezorg. HartKliniek streeft daarbij naar goede samenwerking met ziekenhuizen in de regio als aanvullende zorg nodig is. De lijnen zijn kort waardoor patiënten snel gezien kunnen worden door een specialist en voor een eventuele interventie vlot worden doorgestuurd.”

Korte toegangstijden en een unieke persoonlijke benadering

Patiënten uit de regio kunnen met een verwijsbrief snel worden gezien door een cardioloog van HartKliniek Rotterdam. De cardioloog houdt daarbij nauw contact met de huisarts. Patiënten die een ingreep moeten ondergaan kunnen na behandeling in een ziekenhuis voor nazorg en controles ook weer terecht bij HartKliniek.

Bij HartKliniek neemt de cardioloog ruim de tijd voor patiënten en wordt aandacht besteed aan de persoonlijke situatie van de patiënt. De onderzoeken worden direct door de cardioloog beoordeeld of door de cardioloog zelf uitgevoerd. Tijdens vervolgonderzoeken of controles spreekt de patiënt altijd met dezelfde cardioloog.

Naast de algemene cardiologie is HartKliniek gespecialiseerd in het vrouwenhart. Bij vrouwen is de diagnose vaak lastiger vast te stellen, omdat klassieke symptomen, zoals pijn op de borst, kunnen ontbreken. Diagnostiek en behandeling van hartklachten bij vrouwen vereist daarom specifieke expertise, die bij HartKliniek in ruime mate aanwezig is.

Verzekerde zorg

Met een verwijzing van de huisarts of medisch specialist vergoedt de Nederlandse zorgverzekeraar samen met HartKliniek alle kosten voor de patiënt, ongeacht de polis. Net zoals in het ziekenhuis wordt jaarlijks eenmalig het eigen risico verrekend.


HartKliniek Rotterdam is gevestigd aan de Jan Leentvaarlaan 2 te Rotterdam

Lees hier meer nieuws

Ilona Veenema nieuwe Operationeel directeur HartKliniek

De directie van HartKliniek is verheugd te kunnen mededelen dat Ilona Veenema met ingang van 1 april 2023 toetreedt tot de directie [...]

HartKliniek opent 6 maart nieuwe vestiging in Den Haag, Statenkwartier

Op maandag 6 maart opent HartKliniek haar tweede vestiging in regio Den Haag, dit keer aan de Johan de Wittlaan 3 in de wijk [...]

HartKliniek in top 10 best gewaardeerde klinieken van Nederland

Met een gemiddelde beoordeling van 9,5 is dit een enorm compliment waar we onze patiënten voor willen bedanken. Daarnaast staan onze [...]

phone