088 - 500 2000

HartKliniek Nijmegen

Logo HartKliniek Nijmegen

Hartcentrum HartKliniek Nijmegen

HartKliniek Nijmegen, hartcentrum voor cardiologische diagnostiek en behandeling in Nijmegen
 

Kom als nieuwe patiënt, of stap over vanuit het ziekenhuis naar het nieuwe zelfstandige hartcentrum van Nijmegen.

HartKliniek Nijmegen is een topmedisch-specialistisch cardiologiecentrum waar onderzoek (én indien dat nodig is behandeling) van hart- en vaatziekten meteen plaatsvindt bij nieuwe patiënten. Daarnaast zien wij op onze poli-cardiologie hartpatiënten die al jaren gecontroleerd worden.

Adres: Kamerlingh Onnesstraat 16, Nijmegen.

Het hartcentrum is gelegen in de buurt Grootstal. De Kamerlingh Onnesstraat is een zijstraat van de Hatertseweg. Hier is ook SHO Centra voor medische diagnostiek gevestigd..

Parkeren: Gratis parkeren tegenover en naast het hartcentrum.

Trein / Buslijnen: Het dichtstbijzijnde NS station is Nijmegen Heyendaal. Vanaf hier rijdt bus 15 naar Wijchen. Deze bus rijdt naar de Kamerlingh Onnesstraat in ongeveer 12 minuten. Vanaf de bushalte is het zo’n 3 minuten lopen naar ons hartcentrum. Vanaf station Nijmegen kunt u bus 6 pakken richting station Dukenburg. In een kwartier rijdt de bus naar Galvanistraat. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar ons hartcentrum.

Telefoon: 088 - 500 2000

Openingstijden: Alle dagen vanaf 08:30 in de ochtend tot 17:00 's middags.

Samenwerking met huisartsen: Wij werken samen met alle huisartsen in de regio.

Samenwerking met ziekenhuizen: Wij verwijzen indien het nodig is voor hartoperaties (bypass-operaties, hartklep-chirurgie etc) en interventies (ablatie, dotter, stent etc) naar de nabij gelegen ziekenhuizen RadboudUMC en het CWZ (Canisius Wilhelmina Ziekenhuis). Uiteraard kunt u, als er bij u een ingreep moet worden gedaan, ook kiezen voor ieder ander Nederlands topklinisch of academisch ziekenhuis. HartKliniek Nijmegen is volledig onafhankelijk. Na een eventuele ingreep vinden nazorg en alle controles weer plaats bij ons in HartKliniek Nijmegen.

Vergoeding: Behandeling en controle in HartKliniek Nijmegen kost u niets extra ten opzichte van een ziekenhuis. Alle zorg in HartKliniek Nijmegen wordt vergoed. Dat betekent dat, net zoals in een ziekenhuis, uw eigen risico wordt aangesproken maar dat u.géén eigen bijdrage betaalt. 

Cardiologen:

Dr. Peter Kievit, cardioloog

Drs. Sinan Altuntas, cardioloog (Nederlands en Turks sprekend)

Voordelen voor u:

  1. Korte wachttijden. U kunt bij ons meestal al binnen enkele werkdagen terecht op de poli cardiologie.
  2. U wordt niet gezien door arts-assistenten of verpleegkundigen. Uw dokter is altijd de cardioloog zelf.
  3. Onderzoeken vinden meteen achter elkaar plaats tijdens dezelfde afspraak.
  4. De uitslag (diagnose) wordt gelijk met u besproken.
  5. Indien er een behandeling nodig is, blijft u onder behandeling van HartKliniek Nijmegen en wordt er een vervolg (controle) afspraak gemaakt.
  6. Uw huisarts krijgt na afloop direct een brief met alle uitslagen. U ontvangt daarvan een kopie.
  7. Onze zorg valt onder de basisverzekering en wordt net zo als in het ziekenhuis vergoed. U betaalt geen eigen bijdrage.

Wij houden u graag onder onze controle als dat nodig is:

Bij ons bent u er van verzekerd dat u steeds uw eigen (dezelfde) vertrouwde cardioloog terug ziet als u voor een vervolgafspraak komt. U hoeft dus niet opnieuw uw verhaal te doen. Alleen als uw klachten eenvoudig te verhelpen zijn en/of uw huisarts de behandeling verder kan uitvoeren, wordt u terugverwezen naar uw huisarts.

Een afspraak maken is heel eenvoudig: Ga met uw hartklacht naar uw huisarts. Na de verwijzing door uw huisarts kunt u binnen enkele werkdagen bij ons terecht. Omdat de verwijsbrief automatisch bij ons binnenkomt, weten wij dat u bij ons langs gaat komen. U kunt ons vervolgens bellen via 088-5002000 om de afspraak in de agenda te maken.

Met verwijzing:

Met een huisartsverwijsbriefje wordt uw behandeling in ons hartcentrum vergoed en betaalt u, net zoals in het ziekenhuis, niets bij. Wel wordt, zoals altijd, uw eigen risico aangesproken.

Zonder verwijzing:

Heeft u geen huisartsverwijzing? Ook dan bent u welkom om naar ons toe te gaan. De kosten van onderzoek en behandeling zijn in dat geval wel voor uw eigen rekening, maar omgekeerd wordt uw eigen risico dan niet aangesproken.

Meer informatie: Kijk op onafhankelijk hartcentrum en cardioloog in Nijmegen

Locatie op de kaart