Hoe maak ik een afspraak?

Gemakkelijk bereikbaar

Snelheid staat hoog in ons vaandel. Net zoals service, deskundigheid en professionaliteit. Maak nu een afspraak via telefoon (088 - 500 2000), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of online via het formulier. Onze assistentes staan voor u klaar!

Nieuwe patiënten

Onze cardiologiepraktijk is dagelijks geopend voor alle nieuwe patiënten en cliënten. Iedereen is welkom. En het maakt ook niet uit waar u woont. HartKliniek Nederland heeft een landelijke erkenning voor cardiologische kwaliteit van zorg aan alle hartpatiënten en voor alle mensen die hartproblemen direct willen uitsluiten of die een preventieve check-up willen.

U bent al hartpatiënt en u stapt over naar ons

Was u al eerder patiënt bij een cardioloog? Wij nemen alles over. Uw behandeling én uw oude medisch dossier. Maakt u zich geen zorgen over uw medische gegevens van het ziekenhuis en dat alle onderzoeken weer over moeten. Wij vragen alle oude medische gegevens op en doen geen onnodige dubbele testen. Onze cardioloog wil graag goed over u geïnformeerd zijn. Met uw “medische geschiedenis” en al wat eerder bij u is gedaan, heeft onze cardioloog de basis om u beter en verder te helpen. Vul vooraf aan uw onderzoek alvast de formulieren die voor u van belang kunnen zijn in: Bijvoorbeeld een toestemmingsformulier voor het opvragen van mijn oude medische gegevens uit het ziekenhuis. Neem dit formulier mee tijdens uw eerste afspraak of stuur het alvast naar ons op.

Let op: vraag uw huisarts altijd naar een verwijzing als u de eerste keer naar ons komt. Met een verwijzing hoeft u bij HartKliniek niet bij te betalen (met uitzondering van een verrekening van uw eigen risico). Uw huisarts kan de verwijzing rechtstreeks naar ons opsturen.