arrow_left Alle nieuwsitems

Wij zijn op zoek naar leden voor onze Patiëntenraad

Wilt u een positieve impact hebben op de kwaliteit van zorg binnen onze organisatie? En heeft u ideeën om de ervaring van patiënten te verbeteren? Dan is onze Patiëntenraad wellicht iets voor u. De Patiëntenraad van HartKliniek behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle HartKliniek patiënten.

Wat doet de patiëntenraad?

De patiëntenraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de raad van bestuur over het beleid en heeft hierbij de focus op de kwaliteit van zorg, de patiëntbeleving en de kliniekvoorzieningen.

De raad richt zich op het algemeen belang van patiënten en behandelt geen individuele klachten. Voor individuele klachten kunt u terecht bij de klachtenfunctionaris van HartKliniek.


De patiëntenraad werkt op basis van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) en komt elk kwartaal bijeen om hun bevindingen te delen met de organisatie.

Bekijk de vacature: lid Patiëntenraad

Als lid van de Patiëntenraad heeft u de kans om actief bij te dragen aan de verbetering van de zorg binnen onze organisatie. Bekijk hier de vacature.

Lees hier meer nieuws

We kijken niet alleen naar KPI’s, maar vooral naar wat een patiënt nodig heeft.

Inge Muller, leidinggevende medisch secretariaat vertelt over de menselijke maat en succesvolle triage bij patiëntcontact. [...]

Het HartKliniek hoofdkantoor gaat verhuizen

Na mooie jaren in Almere verhuist het hoofdkantoor per 1 april 2024 naar Naarden. Alle poliklinieken blijven op hun vertrouwde adres. [...]

HartKliniek in top 5 best gewaardeerde klinieken van ZorgkaartNederland

HartKliniek is door ZorgkaartNederland voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot een van de best gewaardeerde klinieken in 2023. [...]

phone