arrow_left Alle nieuwsitems

Wij zijn op zoek naar leden voor onze Patiëntenraad

Wilt u een positieve impact hebben op de kwaliteit van zorg binnen onze organisatie? En heeft u ideeën om de ervaring van patiënten te verbeteren? Dan is onze Patiëntenraad wellicht iets voor u. De Patiëntenraad van HartKliniek behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle HartKliniek patiënten.

Wat doet de patiëntenraad?

De patiëntenraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de raad van bestuur over het beleid en heeft hierbij de focus op de kwaliteit van zorg, de patiëntbeleving en de kliniekvoorzieningen.

De raad richt zich op het algemeen belang van patiënten en behandelt geen individuele klachten. Voor individuele klachten kunt u terecht bij de klachtenfunctionaris van HartKliniek.


De patiëntenraad werkt op basis van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) en komt elk kwartaal bijeen om hun bevindingen te delen met de organisatie.

Bekijk de vacature: lid Patiëntenraad

Als lid van de Patiëntenraad heeft u de kans om actief bij te dragen aan de verbetering van de zorg binnen onze organisatie. Bekijk hier de vacature.

Lees hier meer nieuws

Elke seconde telt, ook op het veld

Deze week heeft cardioloog Laura Boudestein een BLS-training gegeven aan de spelers van Almere City FC met als doel het snel herkennen [...]

Voed je hart wijs! Deel 2

Cardioloog Bettina Massaar en diëtist/leefstijlcoach Karlijn Koudstaal vertellen hoe we ons hart en bloedvaten vitaal houden. [...]

Voed je hart wijs!

In Nederland hebben ongeveer 1,5 miljoen mensen een chronische hart- of vaatziekte. In de meeste gevallen is aderverkalking de oorzaak. [...]

phone