De kracht van HartKliniek

Bij HartKliniek kunt u in een kleinschalige setting terecht voor alle hart- en vaatziekten, van een eerste consult, jaarlijkse controles, het vrouwenhart tot aan hartrevalidatie. Persoonlijke aandacht en korte wachttijden staan bij ons voorop.

Korte wachttijden

Wij begrijpen dat als u hartklachten ervaart, graag snel gezien wilt worden door een specialist. Het gaat immers om uw hart. HartKliniek heeft daarom korte wachttijden. Met een verwijsbrief van uw (huis)arts kunt u snel, vaak binnen enkele werkdagen, bij ons terecht. U kunt een afspraak maken via 088 – 500 2000.

Persoonlijke aandacht

Ieder mens en iedere situatie verdient maatwerk. Het gaat bij HartKliniek daarom niet alleen om het hart, maar vooral om u als individu. U spreekt dan ook altijd met uw eigen cardioloog. Zij nemen ruim de tijd voor u om naar u te luisteren om uw situatie te kunnen inschatten. Daarnaast voeren onze cardiologen de onderzoeken zelf uit of zijn daarbij aanwezig.

Mocht u na uw consult op de polikliniek nog vragen hebben, dan kunt u deze altijd stellen. Ook als u opnieuw of nieuwe klachten ervaart, dan kunt u laagdrempelig een vervroegde afspraak maken.

Directe terugkoppeling

Als u een bezoek brengt aan HartKliniek, dan vinden alle nodige onderzoeken direct dezelfde dag plaats. Aan het einde van de onderzoeken bespreekt de cardioloog met u de uitslag en de diagnose tenzij uw huisarts dit anders heeft doorgegeven.

Onze cardioloog geeft, na ieder bezoek van u, een terugkoppeling aan uw huisarts. Op deze manier weet uw huisarts precies hoe het met de gezondheid van uw hart- en bloedvaten gaat.

Van onderzoek tot behandeling

Bij HartKliniek is alle kennis aanwezig; van hartritmestoornissen tot erfelijke hartziekten en is er speciale aandacht voor het vrouwenhart. Daarnaast biedt HartKliniek hartrevalidatie aan voor patiënten die recent zijn behandeld voor een hartaandoening. Lees meer over de onderzoeken en behandelingen die bij HartKliniek uitgevoerd worden.

Onze patiënten kunnen er op vertrouwen dat zij volgens de laatste inzichten worden behandeld en, daar waar nodig, tijdig worden doorverwezen naar tertiaire academische of topklinische cardiologen in complexe gevallen of als een hartoperatie of dotter/stent/ablatie-interventie nodig is.

Geen eigen bijdrage

HartKliniek is geen privékliniek, maar een zelfstandig behandelcentrum. Indien u naar HartKliniek komt met een verwijsbrief van uw (huis)arts, dan vergoeden uw zorgverzekeraar uw behandeling en betaalt u geen eigen bijdrage. Net zoals in het ziekenhuis wordt jaarlijks eenmalig uw eigen risico verrekend. Heeft u geen verwijsbrief? Dan kunt u ook een afspraak maken, maar betaalt u zelf de kosten. Lees meer over vergoedingen.

phone