Maak een afspraak: 088 - 500 2000

HartKliniek Lelystad

hk lelystad ravelijn

HartKliniek Lelystad, hartcentrum voor cardiologische diagnostiek en behandeling voor Lelystad en omgeving.

Kom als nieuwe patiënt, of stap over vanuit het ziekenhuis naar het zelfstandige hartcentrum van Lelystad. Bel: 088-5002000.

HartKliniek Lelystad is een topmedisch-specialistisch cardiologiecentrum waar onderzoek (én indien dat nodig is behandeling) van hart- en vaatziekten meteen plaatsvindt bij nieuwe patiënten. Daarnaast zien wij op onze poli-cardiologie hartpatiënten die al jaren gecontroleerd worden.

Adres: Het Ravelijn 1, Lelystad

Parkeren: Gratis parkeren direct tegenover en naast ons hartcentrum op eigen terrein (achter de slagboom).

Openingstijden: Polikliniek alle doordeweekse dagen (maandag tot en met vrijdag) vanaf 08:30 in de ochtend tot 17:00 's middags.

Samenwerking met huisartsen: Wij werken samen met alle huisartsen in de regio.

Samenwerking met ziekenhuizen: Wij verwijzen voor planbare hartoperaties, dotters / ablaties etc naar het TerGooi Blaricum, OLVG en Amsterdam UMC (AMC), ISALA (Zwoll)e of het UMCU (Utrecht), maar uiteraard kunt u kiezen voor ieder ander topziekenhuis. In de regio rondom HartKliniek Lelystad is de 24/7 acute opvang bij spoed gewaardborgd door de cardiologen van het St. Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk en de cardiologen van het Flevoziekenhuis in Almere. HartKliniek draagt bij spoed zorg voor een goede en veilige overdracht van uw medische gegevens. Zodra u weer het ziekenhuis mag verlaten, verwachten wij u direct weer terug op het spreekuur in HartKliniek Lelystad voor nadere strategie en beleidsbepaling.

Vergoeding: Alle zorg in HartKliniek Lelystad wordt vergoed door uw verzekeraar. Net zoals in een ziekenhuis betaalt u geen eigen bijdrage. Alleen wordt jaarlijks uw eigen risico aangesproken, voor zo ver u dit nog niet heeft verbruikt.

Cardiologen:

Menno Baars

Foto HartKliniek Cardioloog Menno Baars

Chris Hie

Foto HartKliniek Cardioloog Dr Hie

Jacco Karper

hartkliniek cardioloog jacco karper2

Edward Gabeler

Foto HartKliniek cardioloog Edward Gabeler

Denise Muijs-Kolditz

Foto HartKliniek Cardioloog Denise Muijs-Kolditz

Laura Boudestein

hartkliniek cardioloog laura boudestein

Sanne Stortenbeeker

hartkliniek cardioloog Sanne Stortenbeeker

Locatie-verantwoordelijke:

Francis de Ruiter

hartkliniek locatieverantwoordelijke deruijter2

Telefoon: 088 - 500 2000

Voordelen voor u:

  1. Korte wachttijden. U kunt bij ons meestal al binnen enkele werkdagen terecht op de poli cardiologie.
  2. Geen arts-assistenten of verpleegkundigen, maar altijd de cardioloog zelf.
  3. Onderzoeken vinden meteen achter elkaar plaats tijdens dezelfde afspraak.
  4. De uitslag (diagnose) en of er een (andere) behandeling volgt, wordt gelijk met u besproken.
  5. Uw huisarts krijgt na afloop direct een brief met alle uitslagen. U ontvangt daarvan een kopie.
  6. Als een vervolg-behandeling (bijvoorbeeld hartkatheterisatie, hartoperatie, cardioversie, dotter, ablatie etc) nodig is, wordt u in het ziekenhuis van uw keuze doorbehandeld. Als het nodig is, kunt u al dezelfde dag terecht in het ziekenhuis. De behandeling in ieder ziekenhuis sluit aan op de onderzoeken van HartKliniek Lelystad. Onderzoeken hoeven dus niet opnieuw gedaan te worden.
  7. Onze zorg valt onder de basisverzekering en wordt net zo als in het ziekenhuis vergoed. U betaalt geen eigen bijdrage.

Wij houden u graag onder onze controle als dat nodig is:

Bij ons bent u er van verzekerd dat u steeds uw eigen (dezelfde) vertrouwde cardioloog terug ziet als u voor een vervolgafspraak komt. U hoeft dus niet opnieuw uw verhaal te doen. Alleen als uw klachten eenvoudig te verhelpen zijn en/of uw huisarts de behandeling verder kan uitvoeren, wordt u terugverwezen naar uw huisarts.

Een afspraak maken is heel eenvoudig: Ga met uw hartklacht naar uw huisarts. Na de verwijzing door uw huisarts kunt u binnen 2 werkdagen bij ons terecht. Omdat de verwijsbrief automatisch bij ons binnenkomt, weten wij dat u bij ons langs gaat komen. U kunt ons vervolgens bellen via 088-5002000 om de afspraak in de agenda te maken.

Met verwijzing:

Met een huisartsverwijsbriefje wordt uw behandeling in ons hartcentrum vergoed en betaalt u, net zoals in het ziekenhuis, niets bij. Wel wordt, zoals altijd, uw eigen risico aangesproken.

Zonder verwijzing:

Heeft u geen huisartsverwijzing? Ook dan bent u welkom om naar ons toe te gaan. De kosten van onderzoek en behandeling zijn in dat geval wel voor uw eigen rekening, maar omgekeerd wordt uw eigen risico dan niet aangesproken.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 

HartKliniek Lelystad is gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) en ZKN gecertificeerd. Het keurmerk voor zelfstandige klinieken is in 2019 opnieuw toegewezen.

 

Locatie op de kaart