Maak een afspraak: 088 - 500 2000

HartKliniek Vlaardingen

HartKliniek Vlaardingen is een topmedisch-specialistisch cardiologiecentrum waar onderzoek (én indien dat nodig is behandeling) van hart- en vaatziekten meteen plaatsvindt bij nieuwe patiënten. Daarnaast zien wij op onze poli-cardiologie hartpatiënten die al jaren gecontroleerd worden.

Bent u verwezen naar de cardioloog? U kunt bij ons snel terecht. Bel 088 - 500 2000

Adres: HartKliniek Vlaardingen is gevestigd in Gezondheidscentrum Emmahof, Hoflaan 43, 3134AC Vlaardingen, op de 1e etage, naast huisartsenpraktijk Koning & Veugelers.

Cardiologen:

Sophie van der Veen

hartkliniek cardioloog Sophie van der Veen

Marc Bouter

hartkliniek cardioloog Marc Bouter

Aanspreekpunt Doktersassistentes:

Sandra van Katwijk

sandra van katwijk

Bereikbaarheid per auto: Vanaf de A4 (Afrit 16 Vlaardingen Oost) en de A20 (Afrit 9 Vlaardingen) is de kliniek binnen 10 minuten te bereiken.

Parkeren: Rondom het gebouw bevinden zich betaalde parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Station Vlaardingen Centrum bevindt zich op 12 minuten loopafstand van de kliniek. Verder bevindt bushalte Stadsgehoorzaal zich op 3 minuten loop-afstand. Daar stoppen de bussen Bus 56, en 156 (Holy Noord <> Vlaardingen West) en bus 126, Maassluis West <> Schiedam Centrum).

Telefoon: Bel 088 - 500 2000

Openingstijden: De polikliniek is geopend op de woensdag en vrijdag vanaf 08:30 uur in de ochtend tot 17:00 uur 's middags.

Samenwerking met huisartsen: Wij werken samen met alle huisartsen in de regio.

Doorverwijzingen ziekenhuis:

Wij verwijzen indien het nodig is voor een planbare ziekenhuisopname, hartoperatie en/of dotter of ablatie naar nabij gelegen ziekenhuizen. In de regio rondom HartKliniek Vlaardingen voorzien de ziekenhuizen in een 24/7 acute opvang. HartKliniek draagt bij spoed zorg voor een goede en veilige overdracht van uw medische gegevens. Zodra u weer het ziekenhuis mag verlaten, bent u welkom om een vervroegde afspraak te maken op het spreekuur in HartKliniek voor nadere bespreking en beleidsbepaling.

Vergoeding: 

Behandeling en controle in HartKliniek Vlaardingen kost u niets extra ten opzichte van een ziekenhuis. Alle zorg in HartKliniek Vlaardingen wordt volledig vergoed. Dat betekent dat, net zoals in een ziekenhuis, uw eigen risico wel wordt verrekend maar dat u géén eigen bijdrage betaalt.

Voordelen voor u:

  1. Korte wachttijden. U kunt bij ons meestal al binnen enkele werkdagen terecht op de poli cardiologie.
  2. U wordt niet gezien door arts-assistenten of verpleegkundigen. Uw dokter is altijd de cardioloog zelf.
  3. Onderzoeken vinden meteen achter elkaar plaats tijdens dezelfde afspraak.
  4. De uitslag (diagnose) wordt gelijk met u besproken.
  5. Indien er een behandeling nodig is, blijft u onder behandeling van HartKliniek Vlaardingen en wordt er een vervolg (controle) afspraak gemaakt.
  6. Uw huisarts krijgt na ieder bezoek direct een brief met alle uitslagen. U ontvangt daarvan een kopie.
  7. Onze zorg valt onder de basisverzekering en wordt net zo als in het ziekenhuis vergoed. U betaalt geen eigen bijdrage.

Wij houden u graag onder onze controle als dat nodig is:

Bij ons bent u er van verzekerd dat u steeds uw eigen (dezelfde) vertrouwde cardioloog terug ziet als u voor een vervolgafspraak komt. U hoeft dus niet opnieuw uw verhaal te doen. Alleen als uw klachten eenvoudig te verhelpen zijn en/of uw huisarts de behandeling verder kan uitvoeren, wordt u terugverwezen naar uw huisarts.

Een afspraak maken is heel eenvoudig

Ga met uw hartklacht naar uw huisarts. Na de verwijzing door uw huisarts kunt u binnen enkele werkdagen bij ons terecht. Omdat de verwijsbrief automatisch bij ons binnenkomt, weten wij dat u bij ons langs gaat komen. U kunt ons vervolgens bellen via 088-5002000 om de afspraak in de agenda te maken.

Met verwijzing:

Met een huisartsverwijsbriefje wordt uw behandeling in ons hartcentrum vergoed en betaalt u, net zoals in het ziekenhuis, niets bij. Wel wordt, zoals altijd, uw eigen risico aangesproken.

Zonder verwijzing:

Heeft u geen huisartsverwijzing? Ook dan bent u welkom om naar ons toe te gaan. De kosten van onderzoek en behandeling zijn in dat geval wel voor uw eigen rekening, maar omgekeerd wordt uw eigen risico dan niet aangesproken.

Locatie op de kaart:

’Spacer’