Maak een afspraak: 088 - 500 2000

Patiëntportaal

logo wellbee MC gradient posMet ingang van 20 juli 2020 neemt HartKliniek haar nieuwe patiëntportaal in gebruik. De naam van dit portaal is "Wellbee". Het is eigenlijk uw eigen persoonlijke website bij HartKliniek. Op deze veilige website kunt u delen van uw medische gegevens en documenten lezen, maar u kunt hier ook uw afspraken zien. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte van uw eigen medische gegevens. In het begin zult u vooral informatie kunnen lezen. Later kunt u ook zelf informatie toevoegen.

Hoe kunt u het portaal gebruiken?

U kunt wellbee gebruiken op elke computer, tablet of smartphone. Een internetverbinding en een browser zijn voldoende, u hoeft niets te installeren om wellbee te gebruiken.

Uw informatie is veilig

Het wellbee patiëntportaal voldoet aan alle actuele veiligheidseisen en privacywetgeving. Alleen u en uw behandelaar kunnen de gegevens in uw patiëntportaal bekijken. Anderen hebben geen toegang tot uw gegevens.

Hoe krijgt u toegang? 

Bent u een nieuwe patiënt of bent u een huidige patiënt en maakt u binnenkort een nieuwe afspraak? Dan wordt u door ons tijdens het telefonisch gesprek geattendeerd op het patiëntportaal. U krijgt de mogelijkheid om zich aan te melden bij het portaal, en ontvangt - na controle van email adres en mobiele nummer - een activatielink toegestuurd per mail. 

Bent u al patiënt, heeft u al een afspraak staan en wilt u alvast eerder een account ? Dan kunt u bellen met 088 - 500 2000 voor het aanvragen van een aanmeldlink.

Heeft u al een account?

U kunt inloggen via de onderstaande button.

» Inloggen in het Patiëntportaal

Waar vindt u meer informatie?

Vragen over het patiëntportaal, in- en uitloggen en veiligheid & privacy worden behandeld op de help-pagina van Wellbee.

» Naar de help-pagina van Wellbee


Almere, 4 september 2020.
Deze pagina wordt voortdurend bijgehouden en uitgebreid.

’Spacer’