Maak een afspraak: 088 - 500 2000

Menselijke maat in hartzorg

Het gaat ons om het verschil dat wij kunnen maken in uw leven

En dat is dat u, dichtbij uw eigen omgeving, de zorg en begeleiding krijgt die u nodig heeft én dat wordt voorkomen dat uw hartaandoening verergerd en dat u moet worden opgenomen in een ziekenhuis. Zorg draait immers om mensen. Wij willen dat u zo lang en zo gezond mogelijk in het dagelijkse leven kunt blijven functioneren. Onze zorg is waar het voor bedoeld is; dat het beter gaat met de mensen die het ontvangen. Dit is het doel van HartKliniek en dat doen wij door het contact tussen u én onze medewerkers centraal te stellen in HartKliniek. Wij geven voorrang aan hoffelijkheid boven efficiëntie waarbij uw en onze veiligheid de belangrijkste kritische waarde is.

Vakbekwame, hulpvaardige en bewogen medewerkers

Ons vertrekpunten zijn het welzijn van u, onze cardioloog en dokters-assistente. U gaat immers niet voor uw plezier naar de dokter. Onze medewerkers weten dit, voelen zich betrokken met u, voelen u situatie aan en weten precies wat er van hen verwacht wordt. Zij nemen ruim de tijd voor u om vooral te luisteren. Luisteren naar uw klachten, maar vooral ook naar úw verhaal en wat u graag wenst. Wij betrekken u er bij. Dus niet 'alleen praten over uw hartprobleem, maar praten met u'. Wij hebben aandacht voor u en uw omgeving.

Persoonlijk contact maakt (nog steeds) het verschil

Een persoonlijke benadering, face-to-face, is cruciaal voor goede hartzorg. Een vertrouwde relatie tussen u en de cardioloog. Daarom heeft u bij ons niet steeds verschillende cardiologen om uw verhaal te vertellen. Wij streven er naar u de beste cardiologische zorg te bieden en doen er alles aan om het voor u zo aangenaam mogelijk te maken in een prettige en veilige omgeving. Naast professioneel zijn wij vriendelijk, respectvol, transparant en toegankelijk. Onze zorg is laagdrempelig en nabij; u kunt bij ons terecht met complexe cardiologische problematiek, maar ook met heel eenvoudige vragen en ook tussendoor als dat nodig is.

  • Wij onthalen u als onze gast
  • Wij nemen daarbij uitgebreid de tijd voor uw verhaal
  • Om u en de situatie waarin u zich bevindt beter te leren kennen
  • Wij tonen empathie en verlenen emotionele ondersteuning
  • Wij stimuleren meer zelfredzaamheid bij onze patiënten
  • Maar u beslist hoe en wat wij voor u mogen doen
  • En altijd 1 op 1 met uw eigen cardioloog
  • (Geen 'tussenpersonen' zoals andere dokters of verpleegkundigen)

Voor iedereen, ongeacht sociale status

HartKliniek wil dat iedereen naar ons kan komen, ook arme mensen die de laagste vorm van verzekering hebben en dat niemand iets hoeft bij te betalen. Maar wij willen ook iedereen in Nederland de beste cardiologie zorg bieden. Als je jezelf zulke eisen oplegt, dan moet je wel creatief en innovatief zijn en samenwerken met alle andere zorgverleners.

Wij richten ons op kwaliteit, niet op omzet

De zorgverzekeraar vergoedt slechts een deel van onze vaste DBC-kosten (onze declaratie). De rest nemen wij voor onze eigen rekening. U hoeft dus niets bij te betalen hoe lang het consult ook duurt of hoe vaak u ook terugkomt. Wij vinden kwaliteit van onze dienstverlening belangrijker dan financiële inkomsten. HartKliniek werkt daarnaast volgens het social enterprise concept. Eventuele financiële winst wordt herinvesteerd in zorg.