Maak een afspraak: 088 - 500 2000

HartKliniek Almere

HartKliniek Almere buitenaanzicht pand

HartKliniek Almere en Cardiologie Dagbehandel Centrum (CDC)

Kom als nieuwe patiënt, of stap over vanuit het ziekenhuis naar het zelfstandige hartcentrum van Almere. Bel: 088-5002000.

HartKliniek Almere is een topmedisch-specialistisch cardiologiecentrum waar onderzoek (én indien dat nodig is behandeling) van hart- en vaatziekten meteen plaatsvindt bij nieuwe patiënten. Daarnaast zien wij op onze poli-cardiologie hartpatiënten die al jaren gecontroleerd worden.

Adres: Randstad 21-77, Almere-stad (nabij het Centraal Station Almere)

Parkeren: Gratis parkeren op eigen terrein.

Openbaar vervoer: Centraal gelegen in Almere Stad, op hooguit 5 tot 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station Almere. Plan uw reis op 9292.nl of via de NS Reisplanner. Voor taxivervoer kunt u bijvoorbeeld contact opnemen met: Taxi Almere: 036-7777777

Looproute vanaf station Almere Centrum: Vanuit de stationshal neemt u de uitgang “Zakencentrum”. U loopt rechtdoor het Mandelaplein over, daarna gaat het pad schuin naar rechts. Vlak vóór het J. Algerapad (fietspad) gaat u rechtsaf, en u vervolgt het voetpad evenwijdig aan het fietspad, tot aan de T-splitsing. U gaat vervolgens linksaf het Yitzhak Rabinpad op. Bij de eerste kruising gaat u rechtsaf over de houten loopbrug. Zodra u bij de geasfalteerde weg komt gaat u rechtsaf, u vervolgt de weg die naar links afbuigt. U ziet nu het pand van HartKliniek Almere liggen aan het einde van de weg. Nadat u over het parkeerterrein loopt, neemt u de rechterdeur.

almere routekaart 2020

Faciliteiten: HartKliniek Almere is gelegen op de begane grond en is een veilig en toegankelijk medisch centrum. Het gebouw is rolstoelvriendelijk. In het hartcentrum bevindt zich de poli-cardiologie en het CDC (Cardiologie Dagbehandel Centrum).

Openingstijden: Polikliniek alle doordeweekse dagen (maandag tot en met vrijdag) vanaf 08:30 in de ochtend tot 17:00 's middags. Op zaterdagen zijn wij op afspraak geopend voor dagbehandelingen in het CDC en poli-cardiologie. Avondspreekuur is op speciale afspraak

Samenwerking met huisartsen: Wij werken samen met alle huisartsen in de regio, zowel met Zorggroep Almere als met vrijgevestigde huisartsen in Almere, Zeewolde etc.

Samenwerking met ziekenhuizen: Wij verwijzen voor ziekenhuisopname naar het nabij gelegen Flevoziekenhuis en voor hartoperatie en/of dotter naar het OLVG, AMC of het UMCU, maar uiteraard kunt u kiezen voor ieder ander topziekenhuis. 

Vergoeding: Alle zorg in HartKliniek Almere wordt vergoed door uw verzekeraar. Net zoals in een ziekenhuis betaalt u geen eigen bijdrage.

Cardiologen:

Sinan Altuntas

Sinan Altuntas cardioloog hartkliniek

Edward Gabeler

Foto HartKliniek cardioloog Edward Gabeler

Peter Kievit

Foto HartKliniek cardioloog Peter Kievit

Chris Hie

Foto HartKliniek Cardioloog Dr Hie

Lennart Bongartz

Foto HartKliniek cardioloog Lennart Bongartz

Bettina Massaar-Hagen

Hartkliniek Cardioloog Bettina Massaar Hagen

Telefoon: 088 - 500 2000

Voordelen voor u:

  1. Korte wachttijden. U kunt bij ons meestal al binnen enkele werkdagen terecht op de poli cardiologie.
  2. Geen arts-assistenten of verpleegkundigen, maar altijd de cardioloog zelf.
  3. Onderzoeken vinden meteen achter elkaar plaats tijdens dezelfde afspraak.
  4. De uitslag (diagnose) en of er een (andere) behandeling volgt, wordt gelijk met u besproken.
  5. Uw huisarts krijgt na afloop direct een brief met alle uitslagen. U ontvangt daarvan een kopie.
  6. Als een vervolg-behandeling (bijvoorbeeld hartkatheterisatie, hartoperatie, cardioversie, dotter, ablatie etc) nodig is, wordt u in het ziekenhuis van uw keuze doorbehandeld. Als het nodig is, kunt u al dezelfde dag terecht in het Flevoziekenhuis. De behandeling in ieder ziekenhuis sluit aan op de onderzoeken van HartKliniek Almere. Onderzoeken hoeven niet opnieuw gedaan te worden.
  7. Onze zorg valt onder de basisverzekering en wordt net zo als in het ziekenhuis vergoed. U betaalt geen eigen bijdrage.

Wij houden u graag onder onze controle als dat nodig is:

Bij ons bent u er van verzekerd dat u steeds uw eigen (dezelfde) vertrouwde cardioloog terug ziet als u voor een vervolgafspraak komt. U hoeft dus niet opnieuw uw verhaal te doen. Alleen als uw klachten eenvoudig te verhelpen zijn en/of uw huisarts de behandeling verder kan uitvoeren, wordt u terugverwezen naar uw huisarts.

Een afspraak maken is heel eenvoudig: Ga met uw hartklacht naar uw huisarts. Na de verwijzing door uw huisarts kunt u binnen 2 werkdagen bij ons terecht. Omdat de verwijsbrief automatisch bij ons binnenkomt, weten wij dat u bij ons langs gaat komen. U kunt ons vervolgens bellen via 088-5002000 om de afspraak in de agenda te maken.

Met verwijzing:

Met een huisartsverwijsbriefje wordt uw behandeling in ons hartcentrum vergoed en betaalt u, net zoals in het ziekenhuis, niets bij. Wel wordt, zoals altijd, uw eigen risico aangesproken.

Zonder verwijzing:

Heeft u geen huisartsverwijzing? Ook dan bent u welkom om naar ons toe te gaan. De kosten van onderzoek en behandeling zijn in dat geval wel voor uw eigen rekening, maar omgekeerd wordt uw eigen risico dan niet aangesproken.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
HartKliniek Almere is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Locatie op de kaart


HartKliniek Almere is gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) en ZKN gecertificeerd. Het keurmerk voor zelfstandige klinieken is in 2019 opnieuw toegewezen.