Maak een afspraak: 088 - 500 2000

HartKliniek Almere

HartKliniek Almere buitenaanzicht pand

Medisch-specialistisch centrum met uitstekende service voor alle cardiologiezorg gericht op vrouw én man.

HartKliniek behoort tot 10 best gewaardeerde klinieken van 2020

Op 1 december 2020 heeft Zorgkaart Nederland haar Top2020 bekend gemaakt met daarin de klinieken die het best gewaardeerd werden in 2020. Met grote trots kunnen wij melden dat HartKliniek tot de 10 best gewaardeerde zelfstandige klinieken behoort.

Verwezen naar de cardioloog? Ga naar HartKliniek Almere: bel 088 - 500 2000

Adres: HartKliniek Almere is gevestigd op Randstad 21-77, Almere-stad (nabij het Centraal Station Almere).

Cardiologen:

Sinan Altuntas

Sinan Altuntas cardioloog hartkliniek

Edward Gabeler

Foto HartKliniek cardioloog Edward Gabeler

Bettina Massaar-Hagen

Hartkliniek Cardioloog Bettina Massaar Hagen

Chris Hie

Foto HartKliniek Cardioloog Dr Hie

Peter Kievit

Foto HartKliniek cardioloog Peter Kievit

Lennart Bongartz

Foto HartKliniek cardioloog Lennart Bongartz

Meewerkend leidinggevend doktersassistente:

Esther Meegdes

esther meegdes

Parkeren: Gratis parkeren op ons eigen terrein tegenover de ingang.

Openbaar vervoer: Centraal gelegen in Almere Stad, op hooguit 5 tot 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station Almere. Plan uw reis op 9292.nl of via de NS Reisplanner. Voor taxivervoer kunt u bijvoorbeeld contact opnemen met: Taxi Almere: 036-7777777

Looproute vanaf station Almere Centrum: Vanuit de stationshal neemt u de uitgang “Zakencentrum”. U loopt rechtdoor het Mandelaplein over, daarna gaat het pad schuin naar rechts. Vlak vóór het J. Algerapad (fietspad) gaat u rechtsaf, en u vervolgt het voetpad evenwijdig aan het fietspad, tot aan de T-splitsing. U gaat vervolgens linksaf het Yitzhak Rabinpad op. Bij de eerste kruising gaat u rechtsaf over de houten loopbrug. Zodra u bij de geasfalteerde weg komt gaat u rechtsaf, u vervolgt de weg die naar links afbuigt. U ziet nu het pand van HartKliniek Almere liggen aan het einde van de weg. Nadat u over het parkeerterrein loopt, neemt u de rechterdeur.

Faciliteiten: HartKliniek Almere is gelegen op de begane grond. Het gebouw is rolstoelvriendelijk.

Openingstijden: Onze polikliniek-cardiologie is geopend van maandag tot en met vrijdag, vanaf 08:30 in de ochtend tot 17:00 's middags.

24/7 bereikbaar: HartKliniek is voor spoedgevallen 's avonds, 's nachts en in het weekeinde telefonisch bereikbaar. Zo kan er in acute situaties meteen overleg en informatie-overdracht plaatsvinden met de ziekenhuiscardioloog of bijvoorbeeld ambulance-verpleegkundige. 

Een afspraak maken is heel eenvoudig: Ga met uw hartklacht naar uw huisarts. Mocht u verwezen worden door uw huisarts, dan kunt u meestal al binnen enkele werkdagen bij ons terecht. Omdat de verwijsbrief automatisch bij ons binnenkomt, weten wij dat u bij ons langs gaat komen. U kunt ons vervolgens bellen via 088-5002000 om de afspraak in de agenda te maken.

Huisartsen: Met een verwijzing van uw huisarts kunt u, als nieuwe patiënt, zeer snel een afspraak bij onze cardioloog krijgen. Bent u hartpatiënt en dient u regelmatig gecontroleerd te worden, dan kunt u met een huisartsverwijzing vanuit het ziekenhuis overstappen naar HartKliniek voor alle nazorg en vervolg-behandeling. Ook voor een second opinion door onze cardioloog bent u in HartKliniek welkom. Na ieder bezoek aan onze kliniek, koppelen wij onze bevindingen terug aan uw huisarts. Zo zorgen wij er voor dat de zorg rondom u goed geregeld is en dat ook uw huisarts goed geïnformeerd is over de gezondheid van uw hart. Als uw klachten eenvoudig te verhelpen zijn en/of uw huisarts de behandeling verder kan uitvoeren, wordt u terugverwezen naar uw huisarts.

Ziekenhuizen: Planbare ziekenhuisopnames, hartoperaties en interventies (bijvoorbeeld dotteren, een stent of ablatie) vinden plaats in ziekenhuizen die daarvoor uitgerust zijn. Hierbij geldt, dat u zelf bepaalt waar u wilt dat wij u naar toe doorverwijzen. Dat kan een ziekenhuis in de regio zijn, maar ook een ander ziekenhuis in Nederland. Ook acute opvang vindt niet plaats in HartKliniek. Hiervoor gaat u naar de meest dichtbij gelegen Spoed-Eisende Hulp (SEH) van een ziekenhuis dat u kan opvangen. HartKliniek zorgt er voor dat, in acute situaties, uw medische gegevens snel, goed en veilig worden overgedragen aan de SEH-arts. Zodra u het ziekenhuis weer mag verlaten, komt u direct langs in HartKliniek om alles nader te bespreken met uw eigen cardioloog en om gezamenlijk het verdere beleid en nazorg te bepalen.

Wij houden u graag onder onze controle als dat nodig is: Veel cardiologische aandoeningen zijn chronisch en dienen zorgvuldig te worden gecontroleerd op verslechtering, maar ook of de behandeling nog steeds actueel is (volgens de nieuwste richtlijnen). De ontwikkelingen in de cardiologie gaan immers snel; er is steeds meer mogelijk. Bij ons bent u er van verzekerd dat onze cardioloog u behandelt volgens de nieuwste inzichten. U ziet uw eigen (dezelfde) vertrouwde cardioloog terug als u voor een vervolgafspraak komt. U hoeft dus niet steeds opnieuw uw verhaal te doen. Ook dat komt de continuïteit van uw behandeling te goede.

Vergoeding: Onze zorg valt onder de basiszorg. Een behandeling en controle in HartKliniek kost u niets extra ten opzichte van een ziekenhuis. Alle zorg in HartKliniek wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar samen met HartKliniek. Net zoals in het ziekenhuis wordt alleen uw eigen risico verrekend (u betaalt derhalve géén eigen bijdrage).

 

10 sterke kenmerken:

1.   Snel. Dezelfde dag of binnen enkele werkdagen op de poli-cardiologie.

2.   Persoonlijke benadering met aandacht voor uw specifieke situatie.

3.   Geen arts-assistent of verpleegkundige. Alleen de cardioloog zelf.

4.   Meten is weten. Onderzoek vindt plaats tijdens iedere afspraak.

5.   Open en duidelijk. Alles wordt gelijk in alle rust met u besproken.

6.   Indien dat nodig is, wordt een vervolg (controle) afspraak gemaakt.

7.   Uw huisarts krijgt na ieder bezoek direct een brief met alle uitslagen.

8.   U ontvangt van alle verslagen een kopie of kunt deze inzien na inloggen.

9.   Mocht een ingreep of opname nodig zijn, u kiest zelf het ziekenhuis.

10. Onze zorg valt onder de basisverzekering / volledig vergoed.

 

Met verwijzing: Met een 'verwijsbriefje van uw (huis)arts' heeft u geen eigen bijdrage. Jaarlijks wordt alleen, net zoals in het ziekenhuis, uw eigen risico aangesproken.

Zonder verwijzing: Heeft u geen rechtmatige verwijzing? Ook dan kunt u terecht in HartKliniek. Zonder verwijsbrief zijn de kosten voor uw eigen rekening.

Locatie op de kaart


HartKliniek is gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) en ZKN gecertificeerd. Het keurmerk voor zelfstandige klinieken is in 2020 opnieuw toegewezen.

’Spacer’