Voor de pers

HartKliniek Nederland krijgt vaak verzoeken om mee te werken aan reportages en artikelen in bladen. Daar werken wij graag aan mee.

Het is vanzelfsprekend dat HartKliniek zich bewust is van haar rol in het publieke debat en ook medeverantwoordelijkheid draagt voor het voor iedereen toegankelijk houden van zorg en het optimaliseren van de individuele patiëntenzorg.

HartKliniek in de media

Wij krijgen veel verzoeken om mee te werken aan reportages en artikelen in de bladen. Dat doen wij graag. Onze cardiologen worden regelmatig gevraagd om hun visie te geven over allerlei ontwikkelingen en innovaties binnen de cardiologie, hartproblemen en hartklachten. Zij doen interviews, spreken op congressen en lichten nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van zorg toe. Een goede voorlichting, een open en eerlijke uitleg over wat mogelijk en niet mogelijk is: dat is wat HartKliniek belangrijk vindt. En dat is dus ook wat u van ons terugziet in de regionale en landelijke media.

Voor direct contact met onze media-afdeling belt u met de heer Willem Baars, Directeur Marketing & PR, tel: 06 - 22 44 80 35.