Werken bij HartKliniek

Wil jij werken in een snelgroeiend medisch-specialistisch cardiologiecentrum waar zowel de patiënten, maar ook de medewerkers voorop staan? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures hieronder en solliciteer.

Vacatures

Hieronder vind je een overzicht van alle vacatures.

Wie is HartKliniek?

HartKliniek is een groeiende organisatie van kleinschalige poliklinische centra voor specialistische cardiologie. Op dit moment heeft HartKliniek 15 vestigingen door heel Nederland, van Groningen tot aan Maastricht.


Onze patiënten staan centraal in alles wat wij doen. Van het eerste contact tot aan het bezoek bij de cardioloog en eventueel hartrevalidatietraject. Wij bieden hoog kwalitatieve verzekerde zorg met persoonlijke aandacht voor de patiënt. Patiënten kunnen, na verwijzing van hun huisarts, meestal al binnen enkele dagen terecht. Alle nodige onderzoeken vinden diezelfde dag plaats en de patiënt weet direct waar hij aan toe is.

Oog voor patiënt én medewerkers

Werken bij HartKliniek betekent werken in een open, gastvrije en deskundige omgeving. In een zelfstandig behandelcentrum van topkwaliteit met veel ambitie. Waar de patiënten, maar ook onze medewerkers voorop staan.

phone