De cardiologen van HartKliniek

Dr Hie

Cardioloog Chris Hie

Mensen met hartproblemen maken zich vaak grote zorgen, juist omdat het hart zo’n belangrijk onderdeel is van het menselijk lichaam. Maar ook met een minder goed functionerend hart kunnen mensen nog een heel redelijke kwaliteit van leven hebben. Een positieve instelling is dan ook zeker nodig in mijn werk. Ik zoek altijd naar kansen voor de patiënt. De mogelijkheden om mensen te behandelen nemen ook steeds verder toe. Bijvoorbeeld de techniek om via de lies een nieuwe hartklep te implanteren. Het gaat mij altijd om verbetering van de kwaliteit van leven. Met HartKliniek kan ik mij hier voor 100% inzetten.

Curriculum Vitae Chris Hie   -   Waardeer Drs. Hie op Zorgkaart Nederland

 

Dr. Menno Baars

Cardioloog Menno Baars

Menno Baars is opgeleid tot algemeen cardioloog in het St Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en aan Harvard University (USA). "De start van HartKliniek betekende voor mij een unieke kans om samen met mijn collega's een zelfstandig expertisecentrum op te zetten waar men weer de tijd neemt voor de patiënt en ook de cardioloog optimaal tot zijn recht komt. In februari 2014 startten we met de eerste patiënt en in 2015 hadden we al duizenden patiënten overgenomen uit gewone ziekenhuizen. Een heel mooie prestatie waar wij bijzonder blij mee zijn." Menno Baars haalt bij herhaling de hoogste waardering ('beste cardioloog van Nederland') op Zorgkaart Nederland (2016 - 2017) en heeft bijzondere aandacht voor het vrouwenhart (vrouwencardioloog).

Curriculum Vitae Menno Baars   -   Waardeer Drs. Baars op Zorgkaart Nederland

  

 Sinan Altuntas cardioloog

Cardioloog Sinan Altuntas

Dokter Sinan Altuntas studeerde geneeskunde aan het UMC St. Radboud te Nijmegen en werd opgeleid tot algemeen cardioloog in Duitsland (Kleef). Zijn speciale belangstelling gaat uit naar de beeldvorming binnen de cardiologie. "Mijn belangstelling voor het hart als motor van het lichaam ontstond reeds tijdens mijn opleiding geneeskunde. Dit werd tijdens mijn opleiding tot cardioloog alleen maar groter. Een goede patiëntenzorg staat bij mij hoog in het vaandel. Hartkliniek Nederland biedt mij de mogelijkheid om weer 'ouderwets te dokteren' waarbij de zorg teruggebracht wordt naar de menselijke maat en onnodige zorg en ziekenhuisopnames vermeden worden. Hierbij wordt cardiologische zorg op het hoogste niveau en met de modernste inzichten en technieken geleverd.” 

Curriculum Vitae Sinan Altuntas   -   Waardeer Drs. Altuntas op Zorgkaart Nederland

 

 Dr. Regieli

Cardioloog Dr. Jakub Regieli

Jakub Regieli is opgeleid in het Erasmus MC te Rotterdam. Hij deed belangrijk wetenschappelijk onderzoek aan de Stanford University (USA) en keerde terug naar Nederland om te zich tot cardioloog te specialiseren in het UMC Utrecht. Hij oriënteerde zich in de cardiogenetica (erfelijkheid) en de preventie van hart-vaatziekten (het voorspellen van, en het voorkomen dat nieuwe gevallen zich voordoen). Hij promoveerde op dit onderwerp (geïndividualiseerde benadering van preventie). Na zijn specialisatie ontwikkelde hij zich verder als all-round cardioloog met onder meer aandacht voor de acute cardiologie en werkte hij in de Isala Klinieken te Zwolle. Sinds 2015 is hij actief in de redactie van het European Journal of Preventive Cardiology.

Curriculum Vitae Jakub Regieli   -   Waardeer Dr. Regieli op Zorgkaart Nederland

 

Inkomend Cardioloog mevrouw Mai Ngo (vanaf 01 juni 2018)

Mai Ngo is opgeleid in het Thorax Centrum Twente. Zij is gespecialieerd in de cardiologische imaging zoals echocardiografie en coronaire CT-scan techniek. Dokter Ngo: ' Wat ik erg prettig vind, is dat wij in HartKliniek de mensen alles kunnen bieden, van diagnostiek en therapie tot aan nazorg met hartrevalidatie. Wij hebben alles in eigen hand. Ook belangrijk is dat vanaf het begin tot aan het einde van de behandeling steeds  dezelfde specialist zich bekommerd om zijn/haar patiënt. De veelzijdigheid van het vak cardiologie spreekt mij bijzonder aan en door het contact met allerlei patiënten met verschillende hart- en vaatziekten is mijn werk heel gevarieerd en steeds opnieuw is het een uitdaging de allerbeste zorg te mogen verlenen.

Curriculum Vitae Mai Ngo   -   Waardeer Drs. Ngo op Zorgkaart Nederland

 

 Edward Gabeler cardioloog

Cardioloog Dr. Edward Gabeler

Edward Gabeler studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en promoveerde aan het Erasmus Medisch Centrum (EMC) te Rotterdam op Endovasculaire Photodynamische Therapie ter voorkoming van vaatvernauwingen, met een beurs van de Nederlandse Hartstichting. Tevens werd hij in het EMC opgeleid tot algemeen cardioloog. Speciale aandacht heeft hij voor de pacemakers, hartritmestoornissen, hartklep-afwijkingen, hartfalen en interventionele cardiologie (dotteren, ableren). In Antwerpen (België) werd hij getraind in de elektrofysiologie. Dr. Gabeler heeft een bijzondere aantekening in de luchtvaart-geneeskunde: hij is in het bezit van de Aviation Medical Examiner bevoegdheid (CL2). Als lid van de vakgroep cardiologie van HartKliniek Nederland streeft hij ernaar om te allen tijde hoogwaardige en betrouwbare cardiale zorg op maat te geven, met aandacht voor elke patiënt.

Curriculum Vitae Edward Gabeler   -   Waardeer Dr. Gabeler op Zorgkaart Nederland