Maak een afspraak: 088 - 500 2000

HartKliniek opent nieuwe vestiging in Hoorn

Geachte collega,

met ingang van 26 augustus 2019 kunnen patiënten met hart- en vaatziekten uit de regio West-Friesland en omstreken ook terecht in ons nieuwe hartcentrum HartKliniek Hoorn. Mensen met nieuwe hartklachten, maar ook patiënten die al jaren gecontroleerd worden, zijn hierdoor niet langer alleen aangewezen op ziekenhuizen.

Korte wachttijden

Het grote voordeel voor Hoorn en omgeving is dat HartKliniek Hoorn vrijwel geen wachttijd heeft: patiënten kunnen heel snel terecht bij een cardioloog die bovendien meteen alle onderzoeken zelf doet. Dat is een grote verbetering in de regio.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit

Goed luisteren in een professionele, maar ook prettige omgeving maakt hoge kwaliteit mogelijk. Door de kleinschalige opzet krijgen alle mensen de aandacht die nodig is om de behandeling op maat af te stemmen. Afspraken worden nagekomen en in duidelijke taal wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren. Uiteraard is ook dit hartcentrum ingericht met de modernste apparatuur en wordt er gewerkt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Volledig cardiologisch aanbod, inclusief vrouwencardiologie

Alle cardiologische super-specialisaties zijn aanwezig. Van de diagnostiek van pijn op de borst tot aan de behandeling van hartritmestoornissen en hartfalen. Ook vrouwen met mogelijk hartklachten kunnen hier uitstekend terecht. Het tijdig herkennen, onderzoeken en behandelen van vrouwen vraagt om vrouwspecifieke kennis en inzicht. In HartKliniek Hoorn is daarom, naast expertise op andere terreinen, veel kennis op het gebied van vrouwencardiologie aanwezig.

Samenwerking ziekenhuizen

HartKliniek Hoorn heeft afspraken gemaakt met alle regionale ziekenhuizen voor eventuele vervolgbehandeling en spoed-opname. Controles vinden altijd weer plaats in HartKliniek.

hk hoorn groot

Hoe kunt u doorverwijzen?

U kunt patiënten op de volgende manieren doorverwijzen:

  • Via Zorgdomein (https://zorgdomein.com/)
  • Eigen verwijsbrief (eventueel handgeschreven)
    • geef mee aan uw patiënt.
    • of fax naar: 088 - 500 2020
  • Gebruik (download) een HartKliniek-verwijsformulier

Praktische informatie

HartKliniek Hoorn is telefonisch bereikbaar via 088-5002000 en is gevestigd aan Nieuwe Steen 48,1625 HV te Hoorn. Wij zijn geopend vanaf 08:30 in de ochtend tot 17:00 's middags. Meer informatie: www.hartkliniek.com.


Heeft u vragen over de opening van onze nieuwe vestiging? Stuurt u dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

’Spacer’